Aktywne Wpisy
zbigniew23 +119
PanStrasznieZuy +1083
Maraton Warszawski zrywa umowę z firmą 4F z powodu Januszowych praktyk, szanuję!
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
1) zaplusujesz ten wpis,
2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić całe lato, grając na konsoli ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w poniedziałek. Regulamin konkursu tutaj. Specjalna komisja konkursowa wybierze autora najciekawszej wypowiedzi.
Dodatkowo przygotowaliśmy dla Was pyszną niespodziankę! Od jutra do niedzieli podwyższamy #cashback na #pysznepl do 30% dla osób, które nigdy nie korzystały z goodie cashback i do 15% dla dotychczasowych użytkowników. Smacznego!
#playstation #konsole #gry #jedzenie
Komentarz usunięty przez autora
Druga połowa mieszkania zawalona katalogami produktowymi, gazetkami, itp. Co tydzień różowa robi objazd po wszystkich elektromarketach w mieście, żeby skompletować je wszystkie. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem ją into internety, bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na paliwie, ale teraz nie dość, że po nie jeździ to jeszcze siedzi na jakiś forach fanatyków Sony i kręci gównoburze z innymi fanatykami o najlepsze piloty, obiektywy do aparatów itp. Kiedyś mnie wnerwiła to założyłem tam konto i ją trolowałem pisząc w jej tematach jakieś losowe głupoty typu Vaio do niczego się nie nadajo. Teściowa nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę BRAVIA, za napisanie 10k postów.
Przy jedzeniu zawsze opowiada o nowych telefonach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Androida, różowa sama się nakręca durr nie optymalizujo aplikacji hurr system baterie żre, robi się przy tym cała czerwona i odchodzi od stołu klnąc i idzie czytać instrukcję obsługi TV żeby się uspokoić.
Jak