Wpis z mikrobloga

Czas na wakacyjne #rozdajo z #goodie! Do wygrania nowiutka #ps4 () Wystarczy, że:
1) zaplusujesz ten wpis,
2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić całe lato, grając na konsoli ( ͡º ͜ʖ͡º)

#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w poniedziałek. Regulamin konkursu tutaj. Specjalna komisja konkursowa wybierze autora najciekawszej wypowiedzi.

Dodatkowo przygotowaliśmy dla Was pyszną niespodziankę! Od jutra do niedzieli podwyższamy #cashback na #pysznepl do 30% dla osób, które nigdy nie korzystały z goodie cashback i do 15% dla dotychczasowych użytkowników. Smacznego!

#playstation #konsole #gry #jedzenie
Goodie_pl - Czas na wakacyjne #rozdajo z #goodie! Do wygrania nowiutka #ps4 (。◕‿‿◕。) ...

źródło: comment_HxmNMLRq6KwtLJl3YVUJYvmv5dLz2OJm.jpg

Pobierz
  • 1073
  • Odpowiedz
@Goodie_pl jeżeli ktoś komuś coś ewentualnie nikt nikomu nic to biorąc rzecz etmologicznie dochodzimy do konkluzji ze aprobacje pańskich tendencji zdeorganizowały abstrakcyjne momenty pańskiej wyobraźni
  • Odpowiedz
@Goodie_pl: Chciabym spędzić lato, może nie całe, ale na pewno ten tydzień na graniu na konsoli, ponieważ moje naciągnięcie łydki muszą odpocząć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedy popatrzyłem na tą nową konsolę, od razu odszukałem stare pady od ps1 będąc przy tym obrażanym przez współdomowników, że znowu "coś przewalam". #!$%@?ąc od stanu łydek, ps4 zaczyna mi przypominać moje dzieciństwo i granie z kuzynem w Grand Turismo
halogen12v - @Goodie_pl: Chciabym spędzić lato, może nie całe, ale na pewno ten tydzi...

źródło: comment_AhAI2A2xiBrJXhKw2p5ChjhmfMpNamcq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Moja różowa to fanatyk Sony. Pół mieszkania zawalone ich produktami najgorsze. Średnio raz w miesiącu ktoś wdepnie w leżącą na ziemi Xperię i trzeba wymieniać ekran, bo cały popęka. W swoim 31 letnim życiu już 10 razy byłem w serwisie. Tydzień temu poszedłem kupić sobie etui to baba z obsługi jak mnie tylko zobaczyła zaczęła szukać nowego ekranu xD bo myślała, że znów popękany.

Druga połowa mieszkania zawalona katalogami produktowymi, gazetkami, itp. Co tydzień różowa robi objazd po wszystkich elektromarketach w mieście, żeby skompletować je wszystkie. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem ją into internety, bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na paliwie, ale teraz nie dość, że po nie jeździ to jeszcze siedzi na jakiś forach fanatyków Sony i kręci gównoburze z innymi fanatykami o najlepsze piloty, obiektywy do aparatów itp. Kiedyś mnie wnerwiła to założyłem tam konto i ją trolowałem pisząc w jej tematach jakieś losowe głupoty typu Vaio do niczego się nie nadajo. Teściowa nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę BRAVIA, za napisanie 10k postów.

Przy jedzeniu zawsze opowiada o nowych telefonach i za każdym razem temat schodzi w końcu na Androida, różowa sama się nakręca durr nie optymalizujo aplikacji hurr system baterie żre, robi się przy tym cała czerwona i odchodzi od stołu klnąc i idzie czytać instrukcję obsługi TV żeby się uspokoić.

Jak
pshemeq - Moja różowa to fanatyk Sony. Pół mieszkania zawalone ich produktami najgors...

źródło: comment_FIzBg4tRjHjmOu8wio4wuyX8ukZN467i.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Goodie_pl Dlaczego to właśnie ja powinienem spędzić całe lato grając na konsoli? By odpowiedzieć na to pytanie muszę podzielić się z Wami niesamowitą i zarazem mrożącą krew w żyłach historią. Więc zaczynamy. Historia zaczęła się w lipcu 2018 roku. Wtedy właśnie, po zakończonej sukcesem sesji, postanowiłem jakoś wynagrodzić sobie ten trudny dla każdego studenta czas. Wybór padł na wycieczkę do Trójmiasta. Będąc już na miejscu, zdałem sobie sprawę, że wypad wygląda
  • Odpowiedz
  • 0
@Goodie_pl Chętnie przytuliłbym konsolkę, ponieważ nie mam okna w pokoju (poddasze), przez co nie wiem jaka jest pogoda, a taki sprzęt mógłby mi powiedzieć :)
  • Odpowiedz
@Goodie_pl To ja powinien spędzić całe lato grając na konsoli, bo to zajęcie miłe i pożyteczne, rozwija zręczność, koncentrację... Jeśli nie będę miał konsoli, spędzę całe lato oglądając paradokumenty i jedząc kebaby popijając je piwem, a to skończy się zanikiem neuronów w mózgu oraz wyrośnięciem piwnego bębena z przodu mnie. Mózg jest mi jeszcze potrzebny, proszę dajcie mi szansę na lepsze wakacje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Goodie_pl: ponieważ chcę pokazać w końcu różowej, co to VR. Najlepej pokazać to Resident Evil 7 ( ͡º ͜ʖ͡º) Plus sam będę ćwiczyć w GT i Beat Sabre, tak że tego... Dajta mnie konsolę ()
  • Odpowiedz