Wpis z mikrobloga

@Increev: nie. Jestem tym który śmieje się wtedy z żartu gdy on ma sens logiczny. Boli cię to? Pewnie śmieszą cię żarty w stylu idzie pomidor z drugim przez ulicę i jednego przejechał samochód na co drugi wstawaj ketchup idziemy dalej. #!$%@? pokolenie Tadeusza drozdy. Humor tak jak literatura. Może być prosty i stworzony dla debili jak większość kryminałów czy romansów a może być wartościowy którym można się podzielić na wykopie
@shupac_takur: jest bezsensowny ze względu na logikę. To że ktoś spali dowcip nie znaczy że jest śmieszny. Poza tym pieprzyć cię jeśli dyskusję kończysz 'wyjmij kij z dupy' zagranie jak w podstawówce. Serio postaraj się by twoje argumenty trafiły do mnie a nie uciekasz się do tanich inwektyw jak z piaskownicy. Ale rozumiem to zagranie. Mózg masz pewnie tak przepalony jak twój idol
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Increev: nie. Jestem tym który śmieje się wtedy z żartu gdy on ma sens logiczny. Boli cię to? Pewnie śmieszą cię żarty w stylu idzie pomidor z drugim przez ulicę i jednego przejechał samochód na co drugi wstawaj ketchup idziemy dalej. #!$%@? pokolenie Tadeusza drozdy. Humor tak jak literatura. Może być prosty i stworzony dla debili jak większość kryminałów czy romansów a może być wartościowy którym można się podzielić na wykopie