Bojówkarz PO, płatny troll obozu totalnej opozycji dziś tylko z jednym partyjnym przekazem (bo wczoraj było ich znacznie więcej), ale za to jakim (od razu w gorących):
Pisowcy już chcą zrobić z niego niepoczytalnego, mimo, że ma orzeczenie o pełni władz umysłowych xD Teraz będą usuwać każdą niewygodną osobę która może zaszkodzić jedynie słusznej partii. To są metody komunistyczne... PiS nie odda już władzy legalnie klik
I teraz, sformułowania typowe dla KOD, Obywatele RP i totalsów z Platformy Obywatelskiej:
Pisowcy już chcą zrobić z niego niepoczytalnego
Teraz będą usuwać każdą niewygodną osobę
To są metody komunistyczne
PiS nie odda już władzy legalnie
Filippa to totalniak z POKO.
P.S. Tak się pruł, że mu gówno komentarze kasuje, a gdy skomentowałam mu wytykając to, że pisze ustami Schetyny lub innego oszołoma z KOD/Obywatele RP... to cóż skasował. ;-) 5 miesięcy na wykopie. ;-)
@M1r14mSh4d3 XD Czy ty chodź raz kiedykolwiek przeczytałaś co piszesz? Każdy zdrowo rozumujący człowiek wie, że PiS niszczy ten kraj. Zauważ, że ja cię omijam szerokim łukiem i staram się nie wchodzić z tobą w dyskusję a ty tylko szukasz pretekstu do zaczepek ( ͡°͜ʖ͡°)
@Filippa: człowieku, ciężko nie zauważyć ciebie, skoro pojawiasz się z częstotliwością prawie 1 raz na godzinę w ciągu doby ze swoimi politycznymi atakami. Jesteś partyjniak, jak nic. Zmiataj i nie zatruwaj mi tej przestrzeni.
@M1r14mSh4d3: pal licho, czy Filippa to totalniak czy nie. Pytanie -i ono jest ważne - czy Falenta coś ma i czy faktycznie PiS kupił podstawione przez ryski wywiad przez Falentę taśmy. Jeśli tak: trzeba uznać że wybory wygrał ruski wywiad.
@SiegfriedvonMarienstadt: IMO, Falenta walczy o życie. Przelicytował i desperacko szuka pomocy. On coś ze SkładyWęgla.pl miał wspólnego? Sprowadzał węgiel z Rosji? Ja bym poszła tym tropem.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
I teraz, sformułowania typowe dla KOD, Obywatele RP i totalsów z Platformy Obywatelskiej:
Filippa to totalniak z POKO.
P.S. Tak się pruł, że mu gówno komentarze kasuje, a gdy skomentowałam mu wytykając to, że pisze ustami Schetyny lub innego oszołoma z KOD/Obywatele RP... to cóż skasował. ;-) 5 miesięcy na wykopie. ;-)
#polityka #4konserwy.pl #neuropa.ru #obywatelerp #kod #platformaobywatelska #platnytroll #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Filippa: totalniak trafiony, zatopiony
To logiczne.