Mama zamordowanej Kristiny i mama 22-letniego Jakuba A. to kuzynki, które wychowały się w Mrowinach i zawsze były ze sobą blisko związane. To dlatego Jakub A. bywał w domu dziewczynki. Jak już wcześniej pisaliśmy, był też zakochany w matce Kristiny, a swojej ciotce.
@Kapa3991: znałem typa - recedywe, który zaczął mnie szalenie moralizowac za to że powiedziałem że jakaś dziewczyna na oko 12 letnia będzie fajną dupeczką w przyszłości. Dopiero za którymś razem dotarło że miałem czasy przyszłe na myśli. Co ta propaganda robi ludziom z mozgami. Więcej jest takich szeryfow, którzy mają po kilkanaście lat w kryminalach ( ͡°͜ʖ͡°)
@M1r14mSh4d3: Klasyka Dolnego Śląska i przesiedlonej tam ukraińsko-kresowej patologii oraz spadku po rozlokowanej tam armii radzieckiej która dupczyła wszystko w okolicy. Taki obraz ich.
@M1r14mSh4d3: po co? Napisałam że znałam go służbowo więc nie mam o nim żadnych ciekawych informacji. Z mojego punktu widzenia to był kompletnie zwykły, miły chłopak.
@Wolnomularz: ale się pewnie na bloku jarają, że gościa przywieźli.. w końcu coś się zmieniło w tym ich szarym jak papier toaletowy życiu.. a młody już pewnie psychicznie zajechany, a w nocy to w ogóle będą japę drzeć żeby miał lęki..
#swidnica #mrowiny #morderstwo #zwiazki #patologiazewsi
Ciekawe czy miał zakola i 168 cm wzrostu ;-)
@Kapa3991 Komentarze złoto, co drugi w więzieniu siedział xD
@kwiati: rób ama
Śmierdzi dobrym pato, jednak szkoda dziewczynki.
@Reiter: Miała tak na imię bo urodziła się na emigracji i jej ojciec był Czechem.
@Sztejer: Chyba ciebie p------o.