Aktywne Wpisy
pieselek7q7q717 +177
Mam nowego piesia to jest moje lekarstwo na depresje
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
ChrisYates +487
Tyle lat się człowiek śmiał z tego lewackiego spierdzielenia na zachodzie, a tu dosłownie chwila moment i mamy już to u siebie.
Cenzura, powalone zaimki, odmiany, multikulti i to widoczne czarne i te ukryte ukraińskie dopóki się nie odezwą. Myślałem, że wysrypi, a nie wykipi. Ehhh.
#paryz2024 #polska #bekazlewactwa #konfederacja
Cenzura, powalone zaimki, odmiany, multikulti i to widoczne czarne i te ukryte ukraińskie dopóki się nie odezwą. Myślałem, że wysrypi, a nie wykipi. Ehhh.
#paryz2024 #polska #bekazlewactwa #konfederacja
#wazzup #samochody #przyciemnianieszyb #motoryzacja #bmw
@ciasteczkowy_otwur: @Adasi: Możecie polecić dobrą firmę takich folii czy wręcz całych zestawów? Bo coś czuję że ten płyn też gra tutaj gigantyczną rolę.
Chcę sobie przyciemnić cały wokół bez przedniej szyby oczywiście. Równo elegancko przyciemnić a nie tak jak
Samemu nie lubię całkowitej smoły na szybach, lekkie przyciemnienie jest okej. Ale przednich szyb nigdy bym nie przyciemnił. Standard jest okej
No chyba że odkleisz przy policemajstrach to wtedy nie.
@CzatownikzCzatowni: @Antlioon: jest nielegalne, ja tak 3 lata jedze i nikt się nie czepia. Policjanci też jakoś łaskawym okiem.na to patrzą
@CzatownikzCzatowni: @Antlioon: @Adasi: @Czapa: W kółko powtarzana jakaś bzdurna legenda :D Można przyciemniać i jest to uregulowane prawnie, 30% i tyle właśnie chcę wszystkie szyby równiutko przyciemnić wokół. Alternatywnie niektórzy po prostu tył robią trochę ciemniej niż przód ale ja
@Sm3rf1k: O to właśnie chodzi, zależy jak ująć czy 30% przyciemnienia czy 70% przepuszczalności - ale taka właśnie jest regulacja w tym zakresie w PL. Teoretycznie trzeba by brać poprawkę na fabryczne lekkie przyciemnienie - ale w praktyce już bez przesady :P
Sam oklejałem 3M i podróbami i faktycznie 3M jest grubsza i bardziej plastyczna. Ale nie polecam sie uczyć na drogiej folii bo to marnotrawstwo
Komentarz usunięty przez autora