Wpis z mikrobloga

tak #przegryw to g---o... śledzę go od prawie samego początku jeszcze na moim pierwszym koncie i nigdy nie wyglądał tak tragicznie jak teraz. Banda nastolatków niedotknięta w żaden sposób przez życie wmawiając sobie że są przegrywami i trolle które ku uciesze normictwa wypisują miliony wpis o wzroście 152, zakolach czy hipergamicznej patrycji... a pomiędzy tym wszystkim gdzieś poukrywane na discordach przegrywy (mam na myśli prawdziwe przegrywowe discordy a nie to wasze g---o #pdk ) i ja... chyba ostatni prawdziwy przegryw który pozostał na placu boju... jak ostatni samuraj

jedyne do czego się nadajecie to do plusowania waszych z-------h list które dla łatwych plusów wrzucacie po kilka albo do wmawiania sobie że studiując i będąc utrzymywanym przez starych z normalnymi rodzinami, bez s-----------o dzieciństwa jesteście "wielkimi" przegrywami bo mając 21 lat nie macie dziewczyny.... pluje na was i na te wszystkie trolle które z poważnego tematu jakim są nierówności społeczne i odrzucenie zrobiły sobie zabawę dla plusów

#przegryw #takaprawda
P.....a - tak #przegryw to g---o... śledzę go od prawie samego początku jeszcze na mo...

źródło: comment_5iGXn9GliF1YWyqE6pZnImnrqDNd3mrM.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: typowo, banda j------h Oskarków z Wwa i Wroc, studia dzienne na utrzymaniu starych i wieczny problem (zakola, 157 czy inna p0lka bestia). Przy takich kasztanach co to prawdziwego w-------u od życia nie dostali, nie raz, nie dwa, nie 30 to już nawet szkoda strzępić ryja bo to cipki zwykłe
  • Odpowiedz
@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: Wiek to szczerze ogólnie sprawa prawie bez znaczenia. Przegryw można stwierdzić już u nastolatka i czy to jest zwykły chwilowy zanik wartości życiowych czy już przegryw na całe życie. Jak ktos ma 16 lat (tak jak ja na przykład) i to nie będzie robić różnicy, bo w wieku 40 lat i tak będzie przegrany i s---------y i tego się już nie zmieni, aż w końcu zdechnie się.
  • Odpowiedz
@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: Najłatwiej powiedzieć "TYLKO JA JESTEM PRZEGRYWEM RESZTA TO POGRABIAŃCE BO NIE MA TAK ŹLE JAK JA!!!11" przegryw może mieć różne objawy. Nie mówię, że przegryw to chłop który nie ma dziewczyny przez dwa tygodnie albo pracuje w firmie tatusia i tatuś na niego krzyczy jednak nie ma co oceniać innych i mówić kto może się nazywać przegrywem a kto nie bo przeważnie nie znasz sytuacji i kontekstu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Niski_Manlet kto? Ja byłem na dwóch w całym życiu. Zresztą nigdy nie ukrywałem że z ryj mam średni i nie jest najgorzej pod tym względem, mój przegrywizm determinowany jest przez inne czynniki jak: bieda, wychowanie na wsi, z-----a matka znęcajaca się psychicznie, brak ojca
  • Odpowiedz