Zawsze kisnę z tego jak bardzo prawaki na wykopie niedomagają intelektualnie i nie są w stanie zauważyć, że te hasła na transparentach to kpina z ich wszystkich pseudonarodowo-patriotycznych głupot z ich marszów xD
Najśmieszniejsze jest to, że to działa i ich triggeruje xD
to kpina z ich wszystkich pseudonarodowo-patriotycznych głupot z ich marszów
@ZaplutyKarzelReakcji: Czyli sparodiowali co? hasło "Silny Polak - silna Polska"? Przecież to prawda Obywatel o silnym kręgosłupie moralno-duchowym jak najbardziej stanowi wartość dodatnią dla narodu
@ZaplutyKarzelReakcji: No nawet chciałem zaplusować ale teraz wyjdzie na to, że uległem przed neuropejskim lobby. Nie mogę w tak rażący sposób nadszarpnąć swojej wykopowej reputacji.
jak obiecasz, że nie powiesz nikomu o mojej przynależności do neuropy to zaplusuję
Bandyto, co to za metody rodem z KGB? Nic takiego w tamtym komciu nie napisałem. Po prostu się zapytałem czy to prawda, że byłeś kiedyś skinheadem (wczoraj ludzie o tym pisali) @ZaplutyKarzelReakcji:
@ZaplutyKarzelReakcji: Już od dawna z tego kisnę. Każda parodia, każde specjalnie przekręcone prawackie hasło, kpiny i żarty z prawackich urojeń - oni to wszystko, ale to bezwzględnie wszystko biorą na poważnie xD
Najśmieszniejsze jest to, że to działa i ich triggeruje xD
#neuropa #4konserwy #polityka
źródło: comment_CHCON9phIpYtwZhJeBxYXYYFPaEl0i9Z.jpg
Pobierz@ZaplutyKarzelReakcji: Czyli sparodiowali co? hasło "Silny Polak - silna Polska"? Przecież to prawda
Obywatel o silnym kręgosłupie moralno-duchowym jak najbardziej stanowi wartość dodatnią dla narodu
@ZaplutyKarzelReakcji: A ja przepraszam bardzo, trafiłem na portal o śmiesznych kotkach czy na bazar?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Poro6niec: możemy się tak umówić. Już usuwam twój komentarz, żeby nikt go nie zobaczył
Bandyto, co to za metody rodem z KGB? Nic takiego w tamtym komciu nie napisałem. Po prostu się zapytałem czy to prawda, że byłeś kiedyś skinheadem (wczoraj ludzie o tym pisali)
@ZaplutyKarzelReakcji: