Aktywne Wpisy

olcayn +379
Myślicie, że beka0 to szczyt bezczelnego rozdawnictwa? To patrzcie #!$%@? na to XDDD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
źródło: 1000017045
Pobierz
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
źródło: gQLnlyt6SzpkDVdiH9sRVQbdE1q0z8NQ
Pobierz

Działa bardzo płynnie i szybko. Zjada malinę na śniadanie (mam rpi 3) jesli chodzi plynnosc np. jesli chodzi o YouTube, Netflix. Zegarek na froncie + ikonki wifi itp. Maly rozmiar. W zestawie ladowarka i kabel HDMI. Stosunek cena / jakosc = 6/6
Domyslnie system jest zrootowany. Mozna sie bawic w tweakowanie jak ktos lubi. Zaplacilem za niego 130zl. Dotarl do mnie w 8 dni.
Moge z czystym sumieniem polecic.
https://www.banggood.com/H96-MAX-RK3318-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-VP9-H_265-TV-Box-p-1471898.html
#itemyzchin #bangood
źródło: comment_mg29lrZu3lX59nNVmfnAx9ZIymsCyXoo.jpg
Pobierz@draculeq: @nandrolone: Nosz #!$%@?, gorzej jak z babami w sklepie obuwniczym ;]
A później dieta czokoszokowa do końca miesiąca, bo can not into saving money, albo mamełe prześlij pieniąszki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_HlTuor9TEQtZJlZqsHIbdTll5wQM2vur.jpg
Pobierz