Aktywne Wpisy
Batonoski +64
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +390
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Przecież gdybym miał ładniejszą łazienkę, to by był ze mnie typowy oskarek. Nawet mam telefon od appla. Co prawda starą szóstkę za 1200 ale jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
Genetyka była dla mnie całkiem szczodra (może oprócz zakoli i choroby scheuermanna)
Coś jednak powoduje że nigdy nie miałem koleżanek i kolegów. Jak wiadomo osoba która nie ma koleżanek nie ma i dlatego że jest nudna i nie umie gadać z dziewczynami.
W przeciwieństwie do rodziców nie mam zamiaru mieć dzieci, bo wiem że bym zrobił krzywdę dziecku „wychowując” je.
Mordę zasłaniam, bo zostanę zwyzywany od #!$%@? oskarków przez osoby które spermią i plusują zdjęcia różowych 4/10 i wypierdzielają je w gorące.
#przegryw #przegrywpsychiczny #foreveralone #samotnosc #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Mam blisko 10k aktywności na tagu. Nie znasz mnie?
Wtedy gdy pracowałem nad sobą czyli ponad dwa kata temu. Siłka, dieta, uczenie się rozmowy i prowadzenia ciekawej rozmowy, uczenie się asertywności @revolucionario:
Teraz nie mam diety. Jem wszystkie śmieci. Mam bardzo szybki metabolizm.
Gdy trenowałem to musiałem pochłaniać dziennie ponad 5k kilokalorii
Co ty gadasz. Sam pisałem o wiele gorsze, a i tak jestem słabym twórcą
Zablokowałem dużo atencjuszek więc nikt one tu sie nie odezwą
Kilka lat miałem na przemian naddo gg i tindera i nawet nikt się ze mną nie spotkał
Dla testu na gg ustawiałem sobie zdjęcie typowego oskarka. Dziewczyny nagle masowo same zagadywały. Po pewnym czasowniki je chyba zanudziłem wszystkie bo urwały kontakt, czyli tak jak z własnym zdjęciem z tą różnicą że wtedy ja zaczynałem
Przez bycie nudnym jestem samotny od najmłodszych lat. Już pierwszego dnia w przedszkolu bałem się do innych dzieci ! podchodzić.
Przez dwa lata trenowałem, miałem dietę bez słodyczy, napojów, pijem tylko wodę,