Wpis z mikrobloga

Myślisz że jesteś coś wart? Ten zegarek kosztuje 30 milionów euro.

Przy założeniu że zarabiasz 50 zł na godzinę(a pewnie tyle i tak nie zarabiasz) musiałbyś na niego pracować bez przerwy 2557920 godzin czyli prawie 292 lata. Widzisz? Kawałek gównianego metalu jest wart kilkanaście razy więcej niż całe twoje życie. Nie warto się starać.

Tworzę nowy tag #antymotywacja gdzie będą was antymotywował.

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #motywacja #rozwojosobistyznormikami #rozwojosobisty #wygryw #przegryw4life #przegryw #pracbaza #praca #zarobki #zegarki #zegarkiboners ##!$%@?
S.....b - Myślisz że jesteś coś wart? Ten zegarek kosztuje 30 milionów euro. 

Przy...

źródło: comment_lcT5KzHdXhje3GbP6YHWOlmQkDXtnW19.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scaab: i na #!$%@? komu taki zegarek? żeby gazety o nim pisały czy jaki #!$%@?, ja za 100zł będę szczęśliwszy niż jakiś #!$%@? banan z tym zegarkiem, skośniaki i tak za kilka miesięcy dadzą podróbkę za kilka stów
  • Odpowiedz
@Scaab: W pewnym wieku sam zaczynasz ustalać ile co ma wartości. Ten zegarek jest warty tyle, ile ktoś jest chętny za niego zapłacić.
Jakbym za darmo go dostał, to bym go nie wyrzucił. Ale jakby był do kupna za 5k PLN, to bym nie kupił.
Stać mnie, ale nie podoba mi się.
  • Odpowiedz
@my_life_is_full_of_pain: taki zegarek jest po to żeby właściciel mógł udowodnić światu, że go na to stać. Tak samo jak są samochody za tysiac, dziesięć tysięcy, sto tysięcy, milion i po kilkadziesiąt milionów (pagani, bugatti) każdy z tych samochodów spełnia tą samą funkcję czyli jeździ ale jeśli zarabiasz 2k miesięcznie to kupujesz samochód na swoje możliwości czyli pewnie za maks dziesięć tysięcy a jeśli jesteś takim synem Kulczyka to nie kupisz
  • Odpowiedz