@Eoon: żeby się rozejść muszą być chętni, z jakiegoś powodu się znajdują. Mogą więc kolekcjonerek zrobić więcej czy w wyższych cenach, ja do tej pory nigdy nawet żadnego preordera nie zamówiłem
@vind Dla mnie też pierwszy preorder ale jakbym wiedział, że Wiesiek mi się tak spodoba to też bym brał w przedsprzedaży. Starają sie i widać, że są równie zajebiście sympatyczni co kijano xD
@MaxDamage: a teraz gościu nie chce kolekcjonerki tylko jakiś gokart do domu dziecka za kilka tysięcy dolarów. Ciekawe jak z tego wyjdą mistrzowie pijaru xD
@Eoon: @FloweryTaste: @ZieloneKoloTramwaja: no nie wiem czy dobra sprzedaż świadczy o czymś więcej niż dobra sprzedaż, zwłaszcza dzisiaj, kiedy dobrze opakowane g---o sprzeda się lepiej niż brylant w papierku.
Tak jakby mówić, że gry ze spidermanem to super marka, bo się dobrze sprzedaje, gry gówniane a sprzedaje się, bo to gra ze spidermanem.
Dla mnie takie firmy jak Rockstar, CDPR, FromSoftware robią o wiele lepszą robotę,
Kiedyś kumpel, w dyskusji o ambitnym kinie, powiedział mi że on lubi filmy akcji bo w życiu brakuje mu adrenaliny, przygody a głębsze firmy go nie interesują bo to ma w życiu codziennym.
Trochę punch z jego strony ale celny ( ͡º͜ʖ͡º) co się chwali.
#cyberpunk2077 #e3
Komentarz usunięty przez autora
@silentguy: No to jesteś szczwany o j--------e. Stara cie powinna ściągnąć nim się urodziłeś.
Tak jakby mówić, że gry ze spidermanem to super marka, bo się dobrze sprzedaje, gry gówniane a sprzedaje się, bo to gra ze spidermanem.
Dla mnie takie firmy jak Rockstar, CDPR, FromSoftware robią o wiele lepszą robotę,
Kiedyś kumpel, w dyskusji o ambitnym kinie, powiedział mi że on lubi filmy akcji bo w życiu brakuje mu adrenaliny, przygody a głębsze firmy go nie interesują bo to ma w życiu codziennym.
Trochę punch z jego strony ale celny ( ͡º ͜ʖ͡º) co się chwali.