@qwertty321: tu nie ma żadnego opisu działania, tu są jakieś bzdury, których nie idzie rozczytać xDDDDD Nie oszukujmy się, narkotyki rozwalają mózg i robią z człowieka śmiecia.
@qwertty321: nawet jak nie są toksyczne to robisz sobie z tego nawyk. Smierc ojca? Opio. Problemy w pracy? Opio. Źle się układa z żoną? Opio. Zaczynasz przechodzić przez życie bez umiejętności radzenia sobie z problemami.
@Bellie: a jeśli jego umiejętnością radzenia sobie z problemami wlasnie jest opio? Wezmie, zluzuje, zdystansuje się od problemu, przemyśli, prześpi się i będzie git.
a jeśli jego umiejętnością radzenia sobie z problemami wlasnie jest opio? Wezmie, zluzuje, zdystansuje się od problemu, przemyśli, prześpi się i będzie git.
@LadniePieknie: nie jest. Po to człowieka wyposażono w różne mechanizmy obronne, żeby z nich korzystał. Zwykłe ćwiczenia oddechowe mogą pomóc - mi pomogły z nerwicą i napadami paniki.
@Bellie: rozumiem do czego pijesz i w sumie ten post napisałem pół żartem, pół serio, ale idąc dalej tą logiką można powiedzieć, że po to natura dała nam sen żebyśmy nie pili kawy. Cały czas ewoluujemy i człowiek zawsze będzie się starał ograniczyć nieprzyjemne odczucia / zminimalizować ból czy smutek i to jest naturalne, leży w naszej naturze. Czy używanie opio jest następnym krokiem ewolucji? XD raczej nie, ale jeśli ktoś
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
no i przychodzi chocby glupia koda i jest jak plaster na takom rane od ktorej mozna sie wykrwawic
;o
#narkotykizawszespoko
Przy opio srednio akurat trafilas z tym rozwalaniem mózgu, mozna na ten temat dyskutować ale same w sobie nie są neurotoksyczne z tego co wiem
@LadniePieknie: nie jest. Po to człowieka wyposażono w różne mechanizmy obronne, żeby z nich korzystał. Zwykłe ćwiczenia oddechowe mogą pomóc - mi pomogły z nerwicą i napadami paniki.
Dobre ;) opio na sportowo. Stary, ogarnij sie, wiem co mowie. Przechodzilem przez to.