Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Czas minął, wszystko sobie poukładałem, komfort mojego życia znacznie wzrósł. Tylko co z tego skoro jestem sam?
Okres ten trwał pół roku. Każdy ruszył na przód, teraz na próby odnowienia kontaktu ludzie traktują mnie zdawkowo.
Wiem, że wszystko jest na moje własne życzenie, nie mam do kogo mieć pretensji tylko do siebie.
Oczywiście czasem pisałem z niektórymi, jednak skupiłem się doszczętnie na takiej wewnętrznej wędrówce, moich pasjach i znalezieniu odpowiedzi na to kim jestem.
#zalesie #gownowpis