Jak to możliwe, że z tego samego przystanku zawinełem już drugą dupę w tym miesiącu jadąc po alko i teraz tak sie #!$%@?ła na wyrze, że nie mam jak się położyć? Co one we mnie widzą to nie wiem. Pupa jak u kaczuszki, można sobie piwo postawić. #szczecin #wygryw
@ujemna_delta_dzielona_przez_zero: To wręcz przydarza mi się zbyt często. O 17 godzinie z izby mnie wypuścili a teraz leży obok zajebista dupa 7/10 i całe łóżko zajęła. Też bym chciał się wyspać bo na izbie nie pozwolą...
@Kutazzz: Bardzo #!$%@? chętnie, w tych tematach mam czarny pas. W ten dzień kiedy wyrwałem tego szlaufa to dopiero co z izdebki wrocilem bo dymy w sklepie robilem po imprezie na Głębokim. Koniecznie trzeba się spotkać ale jutro mam rozmowę o pracę a że pracuję na ciężkim sprzęcie typu ładowarki, koparki, suwnice to trzeba do łikendu to odłożyć. W sumie to już Dni Morza będą więc moment idealny.
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@doOb:
źródło: comment_TFpwVTzqCgGj6yvQMo7qd417bZwVO1u7.jpg
Pobierz