Wpis z mikrobloga

Dziś mija 9 lat jak mieszkam poza Polską, Wyjeżdżając moje poglądy były raczej prawicowe a dziś patrząc na siebie i to co myślę są liberalne, Kiedyś widząc ludzi innych etnicznie patrzyłem na nich i oceniałem, dziś- nie zwracam na to uwagi, traktuje ich tak samo jak innych, mam w śród nich wielu znajomych i nie patrze w co wierzą- po prostu to nie moja sprawa. Takie jakieś mnie naszły dąsy po obejrzeniu 7 metrów w taką moją małą rocznicę.
#gownowpis #7metrowpodziemia #mojewypociny
  • 7
@sapkrzys: Ja już jestem od 4 lat, parę krajów zwiedziłem, w paru krajach pracowałem. Ogólnie mam podobnie jak ty, ale jest jeszcze u mnie nowa zmiana. Polki w ogóle mi się nie podobają, widzę je tak rzadko, że jak się na nie patrzę to widzę smutaski bez dupy i średnią twarzą. Ogólnie to stukałem po burdelach z braku laku różnej maści kobiety i w sumie jak obrzydzały mnie rumunki, tak całkiem
@sapkrzys: Powiedzmy że tak z 10% wróciło. Ja nigdy nie byłem jakimś radykałem. W moim domu nigdy nie mówiono źle o ludziach innego koloru skóry, czy religii. Zostałem wychowany w takiej jakby neutralności. Ale pewien dystans, pewnego rodzaju minimalne uprzedzenia miałem. W dużym stopniu przeszło mi to po kilkuletnim pobycie w UK