Aktywne Wpisy
RenkaRenkeMyje +2013
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
UmbertoDalleMontagne +1201
Jaku mieszkaniec zatopionego miasta serdecznie pragne pozdrowic wszystkich zwolennikow zakazu handlu w niedziele. Dzieki wam nie da sie nawet k*rwa wody kupic. Na stacjach benzynowych w promieniu kilkunastu kilometrow juz brak #powodz
Przeskoczyłem z 1 na 3 tier w War Thunder w czołgach.
I tak jak rozgramiałem przeciwników 1 strzałem celnym, tak teraz się karta odwróciła i sam tak ginę.
Ledwo gdzie wyjadę to strzał i po czołgu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już mi staty spadły z 72% wygranych na 60%
Nie mogę ubić teraz więcej niż 3 osób na mecz, a 1 tier jestem terminatorem, koszę od 5 do rekordowo 13 przeciwników w meczu, zbierałem medale na 3 strony, zaczynające się od medalu za bycie ścianą.
Bez asyst wszystko liczone.
Do tego mam czołg 2.5*/s obracanie wieżą (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#wt #warthunder #gry #gryoczolgach
Podobał mi się ich czołg LVT (A)(1) mógł z przodu przyjmować ciosy i nic mu się nie działo, a sam strzelał porządnie.
Potem był fajny jeszcze M2A2
A teraz mam M4A3 + M5A1 + M10 GMC i nie potrafię tym grać
Wolę zręcznościowe pancerne
@Pshybysz: Oby, bo jestem dość dobry w tą grę, na 10 meczy wygrywam średnio 7/8 zabijając średnio 8 osób w meczu, klasyfikując się na miejscu 1-3 w każdej grze.
A teraz jestem albo 5 albo
W WT akurat jestem dobry, wiem gdzie celować i jak strzelać.
Po prostu przeskoczyłem 2 tier (kupiłem za orły czołgi) i zmienił się poziom gry, jak się przyzwyczaję to odrobię straty, tylko, że najpierw muszę zginąć kilkadziesiąt razy.
Bo czołgiem z wartością 1.0 dawałem radę czołgom z wart 1.3 czy nawet 1.6
A w meczu ginąłem tylko 1 raz na
Jak się nauczę nim grać to znów będę 1 shot 1 kill
@Pshybysz: Tylko, że u mnie poza 75% KR jest jeszcze od 5 do 13 zabójstw, więc sam wykończę 1/3 tematu wroga.
Do tego dochodzi odzyskiwanie punktów i ich zajmowanie.
Gra idzie mi bardzo łatwo, nie raz stałem ostatni oblężony przez wroga między jakimiś budynkami i ratowałem sytuację, bo miałem czołg, który odbijał ich pociski albo nie robiły większej
Bo skoro jest trochę różnicy miedzy 1.0 a 1.6 w klasyfikacji czołgu a mi udawało się wychodzić bez szwanku czasami, to jednak jakiś skill w tym musi być.
Nie jestem noobem, tkóy wygrywa bitwy bo jego drużyna wygrała, gdyby nie to, że nie jestem sam w drużynie to można by mówić, że drużyna wygrała bo ja wygrałem.
Bo często wyniki KR były 13 - 7 - 5 i niżej, gdzie 13 jest moje.
Wiele razy zajmowałem TOP3 wyniku w bitwie, częściej
-Bardziej zbalansowane maszyny
-Bardziej doświadczeni gracze
Mówisz że zdobywasz 3 kille a to i tak jest sporo bo z tego co pamiętam połowa teamu po 3 czołgach ma 0 a druga połowa próbuje ratować sytuację. Jak inni na tym tierze? Bo masz 3 kille i jesteś w T5 czy ty masz 3 a
Topowi na tym tierze mają po 5 najniżej oczywiście 0 i kilka 1, potem jeden czy dwóch na 2 kille i potem już różnie.
Zmienili się sojusznicy, na 1szych tierach miałem krytą dupę, zawsze ktoś stał na tyle, teraz rozjeżdżają się i wróg spokojnie zajeżdża od tyłu, najczęściej ginę od strzału w dupę.
Jeden celny strzał zaraz po serii z karabinu (patrzy gdzie strzelić karabinem i celuje pociskiem potem, sam tak robię)
Udaje mi się
@Deadlyo: na zręcznościówkach masz widocznych wrogów na minimapie. Zwracaj na nią uwagę i przestaniesz być zaskakiwany analnie.
Świadomość sytuacji na mapie jest kluczowa. Przykład - nawet jeśli jesteś zbyt daleko by widzieć wrogów w jednej części minimapy to powinieneś brać pod
To jest ot, że jak się skupię na 3 wrogach z którymi walczę, to jestem skupiony na jednym elemencie mapy, na tym na którym siedzę.
Ciężko mi się oderwać, wiec ufam drużynie, że nie padną przynajmniej zanim nie wykończę jednej strony.
Zawsze mi się to udaje, lecę sam, wykańczam 2/3 osoby, wracam pomóc drużynie na drugim terenie i znów powrót na puste miejsce
To nie PUBG
Po pewnym czasie "RB" urosło do takiego "elytarnego" trybu, pucowane przez każdego plebsa który wchodząc na RB od razu dostaje +2999 do skillsów i jest przechujem może dupczyć w gumowcu a