Wpis z mikrobloga

QUEER masakruje płatki śniegu! Protest młodzieży na Patelni, policja i jej obowiązki oraz mediaworker z "Mediów Narodowych". Wejdź na https://stopbzdurom.pl i dowiedz się, dlaczego akcja "stoppedofilii" jest niebezpieczna, kłamliwa i szkodliwa.

Był to protest przeciwko próbie przypisania pedofilii środowisku LGBT, co widać na kłamliwych plakatach ze zmanipulowanymi statystykami na namiocie. "Stop pedofilii" to organizacja homofobiczna, która atakuje osoby LGBT udając walkę z pedofilią. Warto zapoznać się z faktami, statystykami.

#lgbt #gayisok #teczowepaski #stoppedofilii #p-------a #warszawa #queer #narodowcy #bekaznarodowcow #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #heheszki #policja #polska #wydarzenia
TomJa - QUEER masakruje płatki śniegu! Protest młodzieży na Patelni, policja i jej ob...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@animelover_97: film jest bekowy, hipokryzja z obu stron ale....:)
1. Na kiego grzyba podbiegają do kamerzysty i zaczynają przed nim tańczyć? twerkujący koleś w stronę kamerzysty zraża i oczy zabolały.

2. "Chcemy edukacji, nie indoktrynacji" to na kiego wszędzie wciskacie swoją ideologię i jakby nie patrzeć profanujecie symbole i wiarę katolicką. Wiele hipokryzji temu stwierdzeniu można zarzucić.
"Jezus Chrystus miał 2 ojców" - indoktrynacja, zero
  • Odpowiedz
Chętnie bym poodpisywał ale zasypiecie mnie odpowiedziami, na które nie chce mi się odpisywać, ale w skrócie to bardziej wyglądało jak wycieczka gimnazjum w grupie, niż jakikolwiek protest który miał by cokolwiek wam zmienić.
@animelover_97:
@CynicznyMarksista: z tobą synu izraela, to akurat o religii i ideologi, to rozmawiać nie chcę. Potraktuj to jako zwycięstwo
@EvilToy: brak mi słów na ciebie
  • Odpowiedz
@Tom_Ja: nie wiem co to czy kto to jest queer (to ten koles?), ale no masakracja po chuju, prawacy zostali zniszczeni totalnie, zaden sie juz nie podniesie po tym jak zobaczy ten film xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Queer to literka Q z akronimu LGBTQ, określenie osób nieheteronormatywnych. Masakracja to oczywiste ironiczne nawiązanie do nazywania przez środowiska narodowe i konserwatywne każdej takiej konfrontacji, z tym, że tam zawsze racja jest po stronie tych bieda-dziennikarzy :)
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Oznacza ogół mniejszości, tak wyszło, że historycznie walczono o prawa gejów i lesbijek, ale to przecież nie wszystkie mniejszości. Często dodaje się jeszcze plus: LGBT+ albo LGBTQ+, żeby podkreślić, że osoby LGBT to nie wszyscy - są jeszcze osoby aseksualne, interseksualne, panseksualne, itd.
  • Odpowiedz
@MojHonorToWiernosc: środkowy palec to atak na środowisko lgbt? on musialby być narodowcem żeby się o coś takiego obrażać, k---a ale prawiki są p----------e XDDD to wy macie syndromy oblężonej twierdzy i sądzicie że każdy was atakuje bo są opłaceni przez żydowskie lobby żeby zniszczyć polskę a tak naprawdę każdy ten gównokraj ma głęboko w dupie XD
  • Odpowiedz