Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Dziś bez szału, wysryw poświęcony w całości nowej Toyocie z wypożyczalni. 8 haseł trafionych, bez bingo (chociaż było blisko jak na tak monotematyczny wysryw). Wyniki:
COMBO x3! Zaczynamy od nowego hasła, czyli BŁĘDÓW TECHNICZNYCH. Początek wysrywu, a bebzun już uciął pierwsze zdanie. Później przyznał się że robił zdjęcia, zamiast nagrywać co go "NADWYRAŻMOSZNO wpieniło"Dziś będzie p-------ł o nowej Toyocie, którą dostał od ORKTYJAUTO
Dodatki do JĘZYKA: tylko słowo TUTEJ. Ale za to powiedziane jakieś 20 razy
2:00 MIEDZIANY MACGYVER objaśnia działanie skrzyni CVT. Ogólnie "skrzynia nam odpowiednio tam tymi przełożeniami tymi rozszerzającymi się jakimiś tam kulami tak redukuje". Czytaj- "nie mam zielonego pojęcia o czym p------ę" XD
2:47 "koookpiiiit kwiiii kwiii!!" zawyła dusza prosiaka, a jego racice aż rwały się do MACANIA
14:04 jakby ktoś chciał to #ussponton LINKUJE W OPISIE wypożyczalnie orktyjauto. Już widzę ten las chętnych rąk.
14:19 "Z tyłu... ja się mieszczę, bez problemu. Wsiadłem... METR SIEDEMDZIESIĄT OSIEM, mieszczę się tutaj, nie ma problemu!". Piecze mocno, że to musiał tak podkreślić. Z DYSTANSEM! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
15:20 debiutancka PORADA KOMODY- przed zakupem samochodu, warto umówić się na jazdę testową, albo pojeździć takim samym z wypożyczalni. No shit sherlock, do tej pory myślałem że w-------e kilkudziesięciu/kilkuset tysięcy na zakup kota w worku to dobry pomysł! Oczywiście o tym że wielu dealerów ma opcję "potestowania" samochodów na np. cały dzień, albo dni kilka, już nie wspomina. Może jacyś frajerscy #rycerzekomody pójdą do odkryjauto, żeby wywalić 300-500 PLN za 2-3 dni "testów".
#mocnyvlog