Wpis z mikrobloga

Ulane Bingo 102! Czas na zmiany, czyli są nowe hasła! Jako że #kieleckiulaniec wbrew pozorom jest bardzo wyalienowaną jednostką, połączyłem hasła Konrada i Mariana, które padały najrzadziej. Zastąpiło je wspólne hasło ZNAJOMI, do którego można włączyć również innych bohaterów uniwersum Copper Mountain, takich jak Przemo czy InstaMaryna. Drugie nowe hasło to "KOMODA RADZI", które będzie dotyczyło znawczego p---------a gubernatora, zarówno do widzów jak postaci obecnych na wysrywach. Zastępuje ono hasło "EKSPERCI", które również padało rzadko i w sumie pokrywało się z hasłem "DYSTANS". Kolejne nowe hasło to "błędy techniczne".
Dziś bez szału, wysryw poświęcony w całości nowej Toyocie z wypożyczalni. 8 haseł trafionych, bez bingo (chociaż było blisko jak na tak monotematyczny wysryw). Wyniki:
COMBO x3! Zaczynamy od nowego hasła, czyli BŁĘDÓW TECHNICZNYCH. Początek wysrywu, a bebzun już uciął pierwsze zdanie. Później przyznał się że robił zdjęcia, zamiast nagrywać co go "NADWYRAŻMOSZNO wpieniło"Dziś będzie p-------ł o nowej Toyocie, którą dostał od ORKTYJAUTO
Dodatki do JĘZYKA: tylko słowo TUTEJ. Ale za to powiedziane jakieś 20 razy

2:00 MIEDZIANY MACGYVER objaśnia działanie skrzyni CVT. Ogólnie "skrzynia nam odpowiednio tam tymi przełożeniami tymi rozszerzającymi się jakimiś tam kulami tak redukuje". Czytaj- "nie mam zielonego pojęcia o czym p------ę" XD

2:47 "koookpiiiit kwiiii kwiii!!" zawyła dusza prosiaka, a jego racice aż rwały się do MACANIA

14:04 jakby ktoś chciał to #ussponton LINKUJE W OPISIE wypożyczalnie orktyjauto. Już widzę ten las chętnych rąk.

14:19 "Z tyłu... ja się mieszczę, bez problemu. Wsiadłem... METR SIEDEMDZIESIĄT OSIEM, mieszczę się tutaj, nie ma problemu!". Piecze mocno, że to musiał tak podkreślić. Z DYSTANSEM! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

15:20 debiutancka PORADA KOMODY- przed zakupem samochodu, warto umówić się na jazdę testową, albo pojeździć takim samym z wypożyczalni. No shit sherlock, do tej pory myślałem że w-------e kilkudziesięciu/kilkuset tysięcy na zakup kota w worku to dobry pomysł! Oczywiście o tym że wielu dealerów ma opcję "potestowania" samochodów na np. cały dzień, albo dni kilka, już nie wspomina. Może jacyś frajerscy #rycerzekomody pójdą do odkryjauto, żeby wywalić 300-500 PLN za 2-3 dni "testów".
#mocnyvlog
PatoPaczacz - Ulane Bingo 102! Czas na zmiany, czyli są nowe hasła! Jako że #kielecki...

źródło: comment_1RypX55OtzAhzMgV9ipbH5S0GfRpExt1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach