Wpis z mikrobloga

Nie ogarniam dlaczego ludzie w stosunku do mnie są strasznie niemili pomimo że im pomagam jak tylko mogę ()
Zwykłe pytanie ,,Co tam?" zadałem a ktoś mi odpowiada żebym s--------ł. Co ze mną jest nie tak?
#przegryw #dzienzzyciaprzegrywa
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PeknietaMorda: U mnie to bardziej wygląda na zasadzie że przychodzą do mnie tylko wtedy kiedy oni czegoś potrzebują, a gdy ja o coś proszę to mnie zwyczajnie zlewają. Np teraz mam ochotę serio z kimś pogadać to mi po prostu piszą s--------j, a 3h wczesniej pisali o zadanko. Smutek mnie ogarnia z każdej strony ()
  • Odpowiedz
@klauiel: No bo jak gadałeś z kimś o zadaniu 3h temu i po 3h piszesz z d--y "co tam" to takie strasznie NPCtowe jest. Napisz coś w stylu "a poza tym zadaniem to (...wymyśl coś na co druga osoba będzie mogła odpowiedzieć tak/nie/nie wiem) i powinno pójść
  • Odpowiedz
@klauiel: I robisz ciągle to samo i oczekujesz innych wyników? Przestań im dawać te zadanka, albo bierz za to hajs.
Przecież sam widzisz ze nie zadają się z tobą bezinteresownie
  • Odpowiedz
@vikingbrigand: Chciałbym żeby to było takie proste, ja w szkole ledwo z ludźmi rozmawiam. Nie potrafię tak pisać kilkanaście godzin, dlatego po prostu napisałem co tam.
@pwn3r: Właśnie mam w planach zrobienie czegoś takiego bo szczerze chciałbym zobaczyć ich reakcje.
  • Odpowiedz
@klauiel No to skoro nie lubisz rozmawiać z ludźmi to nie rozmawiaj z ludźmi i zajmij się sobą. Jeszcze jakieś pytania? Faktura przyjdzie pocztą w ciągu 7 dni zapraszam ponownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@klauiel: Ale na co powiedzieć? Jak ktoś Ci będzie zawracał dupe a Ty nie chcesz?
1) wyświetlaj nie odpisuj
2) jak wypisują dalej to usuwaj ze znajomych/blokuj
3) profit
+) jak się ktoś spruje w realu to mu powiedz żeby Ci d--y nie zawracał
  • Odpowiedz
@klauiel: no to h-j, elo, blokujesz i tyle. Ludzi z-------h trzeba szybko izolować ze swojego życia. Za swoją pracę, jeżeli to nie jest jakiś prezent, alb rzecz robiona sla kogoś szczególnie bliskiego, czy potrzzebującego zawsze bierz zapłatę, niekoniecznie pieniężną, szybko wyeliminujesz "kolegów", a ci, którzy zapłacą, zaczną doceniać twoją robotę.
Wbrew temu, co te smęty z mirko insynuują, to jest jeszcze pełno fajnych ludzi, tylko niestety trzeba się czasem przebić
  • Odpowiedz