Aktywne Wpisy

capol2 +767
heterogenizowany +43
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

@AnonimoweMirkoWyznania: miałem sugerować totalną ignorancję, ale w tej sytuacji to pójdźcie Wy do przełożonego. Przy okazji zobaczysz, czy firma normalna, czy nie. Tylko ważne by była to reprezentatywna grupa i nikt się nie wycofał, bo jeśli między Wami są podziały, to wyjdzie
źródło: comment_fL2OAO56snDlus8OTAjXrpbMjSo8viQB.jpg
PobierzDobra mirek słychaj, ja jako korposzczur z dobrym expem w biurowej polityce wbijania nożów w plecy powiem Ci kilka rzeczy.
Wygląda na to, że ta kobieta ma immunitet bo w momencie kiedy ktoś idzie bezczelnie skarżyć i nie przeszkadza jej, że o tym wiecie a do tego na jej temat już poszły opinie i nic,
Faceci nie mają immunitetu, chyba, że szfo to kolega albo brat.
A o alienacji tego faceta nic nie wiem :v
Wgl zastanawia skąd u ciebie taka podejrzliwość względem kobiet :v
Tzw. "Zamach na personę" to ich forte, i bardzo często narzekają na wszystko. Faceci wytrzymują dużo ale jak już narzekają to znaczy, że coś jest nie tak.
Dlatego do narzekań kobiet podchodzę z rezerwacją.
@AnonimoweMirkoWyznania:
źródło: comment_ErYF9wpOFmAxpeRqpSzmE9WZzoeR0c7o.jpg
Pobierz