Wpis z mikrobloga

Z drugiej strony, kompletnie jej olać nie można (a byśmy chcieli) bo potrafi pójść góry i p----------ć z imienia i z nazwiska kogoś, że jej np. nie pomaga.

@AnonimoweMirkoWyznania: miałem sugerować totalną ignorancję, ale w tej sytuacji to pójdźcie Wy do przełożonego. Przy okazji zobaczysz, czy firma normalna, czy nie. Tylko ważne by była to reprezentatywna grupa i nikt się nie wycofał, bo jeśli między Wami są podziały, to wyjdzie
  • Odpowiedz
  • 33
@AnonimoweMirkoWyznania to że nie jesteście jej przełożonym to ma racje ale jak by nie było nowy pracownik trochę dostosowuje się do panujacej juz atmosfery. Żadnych zemst bym nie robił bo odwróci się to przeciwko wam. Polecam pełną izolacje. Jest niekoleżeńska to 0 pomocy. Jak chce to niech biega po pietrach i się skarży każdemu. Jest tylko jeden warunek. Musicie być solidarni bo jak tylko jedna czy dwie osoby ją oleją to
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

Dobra mirek słychaj, ja jako korposzczur z dobrym expem w biurowej polityce wbijania nożów w plecy powiem Ci kilka rzeczy.

Wygląda na to, że ta kobieta ma immunitet bo w momencie kiedy ktoś idzie bezczelnie skarżyć i nie przeszkadza jej, że o tym wiecie a do tego na jej temat już poszły opinie i nic,
  • Odpowiedz
@emperorEye a żeby usadzić pewnego gnojka, który generalnie wszystkich w-----a (oprócz szefa) i cały team (czy jak to się tam nazywa) ma go dość (usunąć go nie mogą ale czemu to nie wiem)
  • Odpowiedz
@Yamikaze: No to nie pochwalam kopiowania mojego doświadczenia, Twoja siora jest laską i prawdopodobnie będzie próbowała tego użyć żeby pozbyć się typa, który ją w-----a a nie cały zespół - jeśli znam życie.
  • Odpowiedz
@emperorEye no biorąc pod uwagę to że zrobiła grilla i siedzieli u niej i równo n----------i na tego gościa raczej powoduje u mnie myślenie że jednak nie tylko ją typowe w-----a :v
  • Odpowiedz
@emperorEye nope nie spermiarze (ma męża i dwójkę dzieci) (jakoś mega uber ładna też nie jest :v )
A o alienacji tego faceta nic nie wiem :v
Wgl zastanawia skąd u ciebie taka podejrzliwość względem kobiet :v
  • Odpowiedz
@Yamikaze: Bo kobiety w korporacjach to kłopoty.

Tzw. "Zamach na personę" to ich forte, i bardzo często narzekają na wszystko. Faceci wytrzymują dużo ale jak już narzekają to znaczy, że coś jest nie tak.

Dlatego do narzekań kobiet podchodzę z rezerwacją.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Opcja atomowa, pełna konfrontacja i brudna gra: podrzuć jej do szuflady w biurku 50zł naderwane w połowie banknotu. Zostaw swój portfel na biurku i wyjdź na przerwę z kolegami. Siksa ma zostać sama w pokoju. Koledzy wracają do biura przed Tobą, później wchodzisz Ty. Siadasz i po chwili bierzesz do ręki portfel, przeglądasz go i mówisz na głos, że ktoś ukradł Ci 50zł. Koledzy mówią, że widzieli, jak ona
  • Odpowiedz