Aktywne Wpisy
NightRock +205
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Kalwi +446
#lgbt #stophomopropagandzie #teczowelobby #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
@M1r14mSh4d3: tak samo jak wcześniej lewactwo wstydziło się przyznania praw wyborczych kobietom, a jeszcze wcześniej zniesienia niewolnictwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zatem cd.:
A tolerancja... cóż, nie widzę powodów, dzięki którym można byłoby mówić o braku tolerancji. To wręcz z ich strony ten brak tolerancji bije na każdym kroku, zwłaszcza z wielu agresywnych środowisk promujących LGBT w przestrzeni i życiu publicznym. Ja się nie obnoszę ze swoim heteroseksualizmem. Nie urządzam parad, nie naklejam wlepek na siedzibach bojówek LGBT (np. na KPH).
@j4pko: to jako odpowiedź na te homomarsze. ;-) Nie chodzę, ale rozumiem.
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: a nie Republikanie to popierali? A Demokraci byli przeciw?