Fascynuja mnie zmysły zwierząt. Na zdjęciu jest Pchełka, praktycznie nie widzi - a mimo to rozpoznaje ludzi, wie gdzie jest jedzenie, normalnie się bawi. Czasem tylko ściana stoi na przeszkodzie w szaleńczym biegu, schody też czasem są wrogo nastawione. Ale szczerze - nie widziałem nigdy tak uroczego kota, który miałby tyle energii. (。◕‿‿◕。) #pokazkota #koty
@rvtzkv: Mirku mam dla Ciebie złą wiadomość, twój pupil przybył z przyszłości pod postacią słodkiego kotka, jak zapyta o Johna Connora to uciekaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@rvtzkv: też miałem kota z tą samą przypadłością. co najlepsze - był to kot wychodzący, było nam go strasznie żal, ale go wypuszczaliśmy mimo jego ślepoty bo nie mógł w domu wysiedzieć. pewnego razu wyszedł i zniknął. nie było go około dwóch miesięcy. wszyscy już byliśmy przekonani że maks po prostu nie mógł znaleźć drogi do domu i gdzieś zdechł. jak wszyscy pogodzili się ze stratą skubaniec wrócił do domu
@rvtzkv koci katar... to samo co moja znajda. Nie dało sie uratować wzroku. Walczyłem o te jego ślepia przez dwa miesiące. Mój gaugan widzi jakieś światło, plamy to jest max.Ale spoko... Nawet ślepy, najpierw opanuje mieszkanie, potem podwórko, a potem będzie sie wypuszczać do sąsiadów. Tak jak mój. Praktycznie zachowuje sie jak pełnosprawny kot. Chodzi po drzewach, raz wlazł na komin domu u sąsiada a potem se z niego zlazł, znika
@staskowsky mój Ślepiec zniknął na 3 tygodnie. Tez jest wychodzący. Zna okolicę jak swoją. I chyba rządzi okolicą mojego domu bo żadnego innego kota na mojej działce nie widziałem od czasu jak sie pojawił. Po 3 tygodniach wrócił ale dosyć ranny, z poździeraną skóra i sierścią w kilku miejscach. Nie chce do dzisiaj powiedzieć co się stało. Myślę ze to jakieś porachunki, wole sie nie w--------ć. Wydobrzał i nadal rządzi na
PS. Śliczna jest!
Komentarz usunięty przez autora
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Trzymaj się Pchełka! Będziemy Cię plusować!