Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Drugie pytanie to jaki #filament wybrać. Są jakieś polecane albo odradzane firmy / przedział cenowy. Nie chcę nic super, ale coś taniego na początek ale żeby nie zapchało dyszy czy coś. Może być online lub stacjonarnie w Poznaniu.
Dzięki za każde info dla początkującego ;)
#druk3d #drukarki3d #kiciochpyta
Co do filamentu, nie bierz tych najtańszych możliwych (cena typu 40 zł za kilogram), bo to pozorna oszczędność.
Na początek rozsądnym wyborem może być
Sam sporo drukuję na colorfil i na 10 rolek z jakiś 2 nie dało się drukować.
I najgorzej jak na taką rolkę trafisz na początku. Nie będziesz wiedział co jest źle. Ja tak miałem zeszło kilka dni na walkę z drukarką jak zła okazała się szpula filamentu.
Filament polecany