Aktywne Wpisy
wieszjo +2
O co chodzi z tym Patrykiem 2073? Że on nie chce do freakow wejść bo podobno są takie brudy na niego, ludzie mają podobno pozapisywane na dyskach jakieś rzeczy że to była by największą orka w internecie? XD
#famemma
#famemma
KarnetNaGlony +11
Na pewno zżygałem się doreklamówki ale co było potem
Siema,mam dopiero 14 lat ale juz czuje ze zostane sam do końca życia.
Moze sobie to ubzduralem,może serio tak jest ale jestem po prostu brzydki wg mnie
Jakieś pomysły jak znaleźć sobie druga połówkę i zmienić swoja samoocene na wyższą?
Nie ukrywam, bardzo mi z tego powodu przykro jest (・へ・)
Poradzcie cos miraski prosze
#problem
#stulejarstwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
Z wiekiem się wyrobiłem no i zacząłem dbać o fryzurę itd.
Więc cierpliwości.
W twoim wieku byłem ostro pochłonięty pasjami.
Jeśli nie jest jeszcze za późno to staraj się dużo czasu spędzać z ludźmi
A może nie. A jeśli nie, to czytając to i inne tego typu wpisy czuję złość na rodziców takich dzieciaków, bo najwyraźniej nie dali im odpowiedniego wsparcia, nie pomagali im zbudować poczucia własnej wartości. I teraz w okresie największych trudności przy dojrzewaniu to wychodzi, pomocy tacy szukają na wykopie, zamiast normalnie pogadać z rodzicami.
Do OPA: może i teraz jesteś mało atrakcyjny w swoich oczach, zwłaszcza porównując
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@? tam czujesz
Na razie to Ci hormony buzuja, cale cialo sie zmienia, wiec Twoje postrzeganie siebie moze byc bardzo nierealne, poza tym jestes chlopcem, my nie dostajemy prawie w ogole wsparcia emocjonalnego, nie prawi sie nam komplementow, nie docenia naszej urody.
O zmianie samooceny jest bardzo duzo ksiazek, pobierz sobie jakas jesli Ci zalezy na
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli mama pilnowała żebyś był szczepiony, to nie masz się czym przejmować