Aktywne Wpisy
kupczyk +399
OlaKordasOfficial +217
Lewaki się spłakały do moderacji i wpis usunięty, to napiszę jeszcze raz bez przekleństw.
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Dawno nie zażywałem, i tak się zastanawiam, ostatnim razem po dłuższej przerwie miałem tak jakby kołatanie serca i myślałem, ze umrę :D to w głowie było czy serio coś było nie tak? Puls był ok
Albo zaczynasz.myslec o czymś niepokojącym, po prostu sobie wmów wewnątrz że później do tego wrócisz albo wcale się nie musisz tym przejmowac
Ale raz akcje zrobilem, ze nabilem do bongosa pol ziola i pol tytoniu, do tskiej szklanej lufy duzej. Ściągnąłem macha, potem drugiego i po chwili tak mnie scielo, ze prosilem rozowa zeby dzwonila na pogotowie, bo nie moge zlapac oddechu, a faktycxnie nie moglem, a zapomnialem dodac ze chwike wczesniej #!$%@? 2 szczury amfy, a po amfie tracisz jakby czucie w
Musisz być pewny siebie że wszystko okej i to tylko chillujaca fazka
ja grając na kompie na mega wkręcilem jakieś pvp i miałem puls 160 ;d mi bandem mierzyłem
Po prostu musisz kontrolować fazę
Rozwiń siłę mózgu na bańce
@mchmjszk: jak polizesz topa to nie może być kwasny
jest metoda też że przykładasz topke na język, jeśli jest maczane to.bedzie cię lekko szczypać w język
To jeszcze mam pytanie, jak susz zmieszany z tytoniem 60/40 leżał około dwóch lat w suchym ciepłym ciemnym miejscu zamknięty w pudełku śniadaniowym to coś z tego będzie?