Wpis z mikrobloga

@bigdabro: Still uważam, ze jeżeli liberały były tak zdesperowane, że głosowały bez sensu, ale zgodnie z przekonaniami i wyszedł wynik na poziomie Zandbergów, to nie jest to zły wynik, a wręcz, że gdyby była cała Polska, to byłby wynik na poziomie Wiosny.

Wielki potencjał.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kjedne: wątpię władze sprawują politycy bezwzględne s-------e eksperci są zbyt rozważni no chyba że są wypromowani przez partię ale rozgłos zdobywa się inaczej. Taka nowoczesna malowała się na partię ekspercką jak wyszło wiemy ale za nimi szły grube miliony na kampanię i ogromną przychylność nie pisowskich mediów które strasznie pompowały hype na te partie.
  • Odpowiedz
@bigdabro: Ale Gwiazdowski jest akurat bardzo charyzmatyczny. Skoro mnie socjalistę skłania do "no w sumie to niegłupi facet" to charyzmę jako polityk ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kjedne: bo facet dobrze gada ale nawet jak ktoś się z nim zgadza to i tak zagłosuje np na po bo to duża partia. Btw gwiazdowski jakby co odbierze elektorat nowoczesnej i po prędzej niż obecnemu PiSowi
  • Odpowiedz
to może pogonicie PiS.( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kjedne: jakoś sobie nie wyobrażam żeby wyborcy pis przeszli na Gwiazdowskiego, to by była totalna zmiana poglądów o 380 stopi...
  • Odpowiedz
@Kjedne: ja przyczyniłem się do skromnego ale jednak dodatniego wyniku w lubelskim. Zawsze wszystkim powtarzam, że nie ma co patrzeć na "szanse" i nie oddawać głosów "przeciwko" (przynajmniej w pierwszej turze jeśli mowa o dwóch) tylko głosować według przekonań/programów. Kto wie, jaki byłby wynik, gdyby zagłosowali wszyscy ci, którzy zrezygnowali właśnie dlatego, że nie widzieli szans.
  • Odpowiedz