Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
krystekw2 +14
#motoryzacja #kredyt
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
Zastanawiam się nad kupnem Skody.
Samochód warty 118k. Zrobiłem kalkulację kredytu tradycyjnego z wpłatą 0% na 5 lat.
Jak widać na zdjęciu, nagle z 118k kwota kredytu wyszła 132k. Ubezpieczenie koło 4k - rozumiem, ale skąd reszta? Myślałem, że jest to kwestia prowizji ale korzystając z jakiegoś internetowego kalkulatora otrzymałem dokładną ratę (co do grosza) dopiero po wpisaniu 10k prowizji jako dodatkowej opłaty. Odsetki to jakieś 40k.
Z tego wychodzi,
1. Twoim wyborcą docelowym musi być najbiedniejsza, najgłupsza i najliczniejsza warstwa społeczna.
2. Musisz zabrać pieniądze tym, którzy na Ciebie nie zagłosują i dać tym, którzy zagłosują.
#wybory #neuropa #4konserwy #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Niestety ci "wykształceni" ludzie nie widzą nic ponad czubek własnego nosa, no i w tego nosa teraz oberwą...
1. Nie miej z kim przegrać
ale #!$%@?, #!$%@?.
Ci "mniej wykształceni" polegaja na tych samych instynknatch do reszta. Dal byś im firme i wyjasnił podstawy działania to nie zauważył byś żadnej różnicy...
Wszelkie szanse na normalność zostały pogrzebane. Przypominam, że zdecydowało o tym 6 milionów obywateli.
Dwie rzeczy mnie ciekawią:
1) Czemu ludzie jednak wstydzą się powiedzieć, że zagłosowali na PiS.
2) Co by się stało jakby nie wygrali... chyba by rozdali własne rodziny byle wygrać kolejne.
@Pixo: pewnie dlatego bo nikomu nie chce się słuchać bólu dupy opozycji.
@Bouquet: Akcja Schetyny i Trzaskowskiego z rozdawaniem pączków w regionie gdzie ludzie obawiają sie powodzi tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że Schetyna współpracuje z JarKaczem.