Aktywne Wpisy
stefan_pmp +734
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
Anoniemamowy +2086
Zasady są proste, liczba po zaplusowaniu odpowiada temu co ci się przydarzy w nadchodzącym tygodniu:
1. Dostaniesz awans w pracy
2. Poznasz swoją życiową miłość
3. Trafisz 6 na loterii
4. Odwiedzi cię Michau Biauek z królową żyta
1. Dostaniesz awans w pracy
2. Poznasz swoją życiową miłość
3. Trafisz 6 na loterii
4. Odwiedzi cię Michau Biauek z królową żyta
Zgłoszenie nr 519 z dnia 2019-05-26 11:59:42
Imię: Anna
Miejscowość: Poznań
Kim jestem?
Często zastanawiam się kim jestem, powiedziałabym, że zależy to od sytuacji, warunków w jakich się znajduję. Na pewno jestem trochę zagubiona, jednak wiem czego oczekuję od życia.
Bardzo dużo obserwuję, ludzi, świat. Staram się myśleć, formułować swoje zdanie lub zmieniać je pod wpływem czynników, które nie wzięłam pod uwagę, rozważać. Pragnę wciąż się rozwijać, uczyć, zmieniać. Tak by być najlepszą wersją siebie.
Jestem introwertykiem, energię czerpię ze swoich pasji, czasu samej ze sobą. Wykorzystuję ją poprzez spędzanie czasu z innymi. Nie mam zbyt wielu znajomych, ale mam przyjaciół.
Pracuję, aby zebrać pieniądze na wyjazd na studia, planuję pójść na psychologię. Podałam Poznań jako miasto, bo tam właśnie się wybieram.
Praca pochłania większą część mojego czasu, często w miesiącu mam dużo nadgodzin. Staram się oszczędzać jak najwięcej.
Wygląd
Moja figura przypomina gruszkę, mam 170 cm. Teraz ważę jakieś 62 kg. Niebieskie oczy, blond włosy, duże usta, blada jak ściana.
Ubieram się zazwyczaj na czarno, ale zdarzają się wyjątki. W dni, w których nie pracuję ubieram sukienki. Jeśli pracuję to wybieram wygodnie spodnie+duży t-shirt. Makijaż zazwyczaj robię delikatny, bardzo często maluję tylko rzęsy.
Zainteresowania
Przede wszystkim psychologia. Interesuje mnie ludzki umysł, sposób funkcjonowania, mechanizmy jakie nim kierują. Uwielbiam ludzi, ich historie.
Uwielbiam czytać, nie mam ulubionego gatunku książek, staram się próbować wszystkiego, nie ograniczać. Analogicznie sprawa ma się z muzyką.
Moi ulubieni pisarze to Jane Austen i Charles Bukowski. Ulubione zespoły to The Doors i The Lumineers.
Pod koniec dnia lubię sobie puścić jakiś film. Preferuję takie co zaskakują. Ulubieni reżyserzy- David Fincher, Lars Von Trier.
Piszę prozą. Piszę wiersze. Z czasem może Ci pokaże jeśli się odważe.
Czasem maluję, czasem tańczę, czasem śpiewam.
Lubię długie spacery, najlepiej takie trwające 3 godziny.
Uwielbiam jogę i medytację. Praktykuję codziennie i wciąż widzę nowe efekty tych aktywności.
Gdy mam za dużo energii to ćwiczę. Czasem biegam.
Uwielbiam też jeździć na longboardzie, jeśli czas mi pozwala to wychodzę na miasto z Alt-J w słuchawkach i sunę po chodniku.
Ze sportu to głównie szachy, ale teraz nie mam zbytnio z kim grać.
Czego oczekuję?
Chciałabym poznać kogoś, kto okaże się nieocenionym wsparciem i podporą w życiu codziennym.
Nie wiem czy wierzę w romantyczną miłość jak z bajki. Wystarczy mi ktoś z wadami, niewygodnymi nawykami, które dodadzą mu charakteru, tak by obróciły się one w zalety.
Szukam kogoś, kto potrafi rozporządzać swym czasem, doskonalić się. Kto więcej robi niż mówi. Nie boi się myśleć, chcieć, działać.
Otwarty umysł, duża tolerancja i zrozumienie.
Może też nie pokazałam tej strony tutaj, ale trochę ze mnie śmieszek, więc poczucie humoru zawsze w cenie :)
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Z bolącymi brzuchami od śmiechu. Pormieniujący radością i szczęściem. Z częstymi spojrzeniami w oczy. Z jednym wielkim, niewypowiedzianym "cieszę się, że jesteś".
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub prawny jak najbardziej. Kościelnego raczej bym nie chciała. Byłabym hipokrytką, gdybym jako osoba niewierząca brała ślub przed ołtarzem.
Dzieci chciałabym mieć, ale oczywiście jeszcze nie teraz. Chcę być całkowicie gotowa. Jak na razie dobrze mi wychodzi posiadanie zwierząt.
U----i akceptuje wszystkie, ale w umiarze. Nie chciałabym być z nikim dla kogo jakaś substancja jest ważniejsza od bliskich. Sama nie palę i rzadko kiedy piję a-----l.
Czasem dopada mnie nihilizm.
Podobałoby mi się pisanie maili, to prawie jak listy kiedyś ;)
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#
mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn#mirekszukazonypoznan < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
Jakbyś chciała pogadać to napisz :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora