Wpis z mikrobloga

LvL18 Jak sięgam pamięcią wstecz to nigdy nie miałem nawet jakiejś konkretnej konwersacji z różową. Wiodłem sobie szczęśliwe życia typowego odludka spędzającego 99% swojego wolnego czasu przed kompem. Niestety wszystko dosłownie się zje@ało kiedy pojawiła się ta jedna na punkcie której straciłem głowe i zdrowy rozsądek którym zawsze się kierowałem. To taka typowa dziewczyna która po zachowaniu sprawia wrażenie szarej myszki ale to tylko pozory. Moje żałosne próby zarywania skończyły się stanem depresyjnym który trwał jakieś dobre pół roku dopiero od kilku tygodni jest trochę lepiej chociaż nadal pojawiają się chwile słabości. Moja wymarzona lady dała mi wprost do zrozumienia żebym spadał na drzewo.Najgorsze chyba było to że za bardzo skupiłem się na wyobrażeniach a nie na tym jaka jest na prawde - ambitna,aktywna fizycznie, dobrze się uczy i cóż jakby to określić jak się na nią spojrzy to czuć że to ktoś kto ma szansę i duże prawdopodobieństwo coś osiągnąć w życiu w przeciwieństwie do mnie...Jeżeli chodzi o urode to takie 8.5/10 sama mi też pisała że jestem tylko jednym z wielu co do niej zarywał ale ją związki nie interesują ( ͡° ʖ̯ ͡°) może faktycznie tak jest ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć mam przeczucie że ma jakiegoś bolca na boku a mi tak napisała tylko żebym dał sobie spokój i jej. Zastanawiam się czy jest sens w ogóle szukać jakiejś różowej w przyszłości skoro ta mi ciągle siedzi w głowie i nie zanosi się aby to się zmieniło je#ana jednostronna miłość. ()
#przegryw #feels #4everalone #depresja
  • 30
sama mi też pisała że jestem tylko jednym z wielu co do niej zarywał ale ją związki nie interesują ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Hiro22: jeśli ci tak napisała, to pokazała że jest #!$%@? warta xD wykreowałeś sobie w głowie w stanie zauroczenia jej piękny obraz, a to było takie brutalne zejście na ziemię

Zastanawiam się czy jest sens w ogóle szukać jakiejś różowej w przyszłości skoro ta
@majkelwykopowicz: Wydaje mi się że to taki mój crush o którym prędko nie zapomnę o ile w ogóle.Cała ta sytuacja dosyć mocno mi obrzydziła kobiety jako ogół. Mieszkamy dosyć niedaleko od siebie na samą myśl że za pare lat spotkam ją gdzieś z jakimś giga chadem aż mnie skręca w środku ()
spotkam ją gdzieś z jakimś giga chadem aż mnie skręca w środku ()

@Hiro22: nie przejmuj się, różnie może być - możesz ja także spotkać jako samotna madke, co gorsza z kolorowym gówniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hiro22: to by była beka stulecia, gdybym był na twoim miejscu. Ale ogółem jest tak jak piszesz, ktoś ją pewnie #!$%@?, ale ty widocznie jej się po prostu nie podobasz, tyle no, takie życie. Piszesz, że jest 8/10 - dobra, jest ładna, ale nie jest jedyną dziurą na ziemi, pamiętaj i głowa do góry, bo żeby przez babe się zamartwiać to tak nie może być (òóˇ)
@Hiro22 pierwsze złamane serce zawsze jest bardzo bolesne, ale wyjście z tego stanu to kwestia czasu, niekiedy potrzeba go bardzo dużo ale zaleczy rany. Co do obrzydzenia kobiety jako ogółu to dość irracjonalne przez pryzmat jednej jednostki oceniać całą płeć, ale robisz to mimowolnie w swoim złym stanie emocjonalnym więc jestem w stanie to zrozumieć
@TestoDepot: Wiem od kilku znajomków że to może być pewien dużo starszy (15 + lat) gość bo dużo jej "pomagał" w życiu ( nie chce zdradzać zbyt wiele) tak czy inaczej są dość blisko. Jeżeli to prawda to ma dość dziwne postrzeganie atrakcyjności wg mnie imponuje jej nie tyle wygląd i charakter co osiągnięcia ma straszne parcie na to.
@TestoDepot:Eh... chyba jedyne co mi pozostaje to roksa bo jakoś nie widzę siebie próbującego zarywać jeszcze kiedyś mam traume jak jasny ch*j a prawikiem do 30 roku życia na pewno nie zamierzam zostać.
@Hiro22: jak już ktoś wcześniej pisał, nie ma sensu zupełnie się zamykać bo jakaś jedna była na nie, a po prostu wynika to u ciebie teraz z tego stanu emocjonalnego.
Przejdzie ci za jakiś czas, tym bardziej, że tak na prawdę nic między wami nie było, to zapomnisz łatwiej.
Ja ogółem w twoim wieku właśnie wybrałem się pierwszy raz na #roksa i tak już do tej pory chodzę ( ͡°
@TestoDepot: No jak dla mnie to najlepsze wyjście. Pewnie są gdzieś jakieś wartościowe dziewczyny którym nie chodzi tylko o kasę, pozycje i osiągnięcia ale żeby taką znaleźć trzeba mieć dużo szczęścia. Tutaj właśnie mi się wydawało że spotkałem taką a tu tylko takie gówno tylko w ładnym opakowaniu i jak tu nie mieć obrzydzenia do różowych ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pewnie są gdzieś jakieś wartościowe dziewczyny którym nie chodzi tylko o kasę, pozycje i osiągnięcia ale żeby taką znaleźć trzeba mieć dużo szczęścia.

@Hiro22: to prawda, są. Sam znam takie #rozowepaski, bardzo fajne, tylko najczęściej są w związkach już od liceum, bo jak ktoś widział, że w porządku dziewczyna, to się długo nie zastanawiał. No i ogólnie jest ich mniej niż więcej.

i jak tu nie mieć obrzydzenia do różowych
@TestoDepot: Z tym przechodzeniem to tak średnio idzie wszystko zaczęło się w październiku tamtego roku i nadal czuje to samo nadal jestem w czarnej dupie ciężko będzie zapomnieć o takim insta crashu byłem u psycholga pare razy ale było to dosyć kosztowne a efektów nie odczuwałem żadnych więc dałem sobie spokój.
@Hiro22 Sam swoja pierwsza milosc przezylem niedawno az do momentu gdzie zerwala ze mna i wyrzucila mnie ze swojego zycia. W styczniu nie potrafilem sobie jako tako z tym wszystkim pogodzic ze to juz koniec, jest juz maj a ja sie troche lepiej czuje, co prawda sa czasami takie blyski z przeszlosci ale czas naprawde duzo daje i zycze ci tego zebys jak najszybciej sie z tym ogarnal
@HarrsonDW: Dziękuje :) Na tym etapie nie sądzę żebym był w stanie zapomnieć o niej jeżeli nie zastąpię jej kimś innym niezależnie czy będzie to inna dziewczyna czy roksa po prostu za długo to już wszystko trwa jak tak teraz licze to 8 miesięcy wiem że różni ludzie inaczej przechodzą te "etapy" ale na pewno nie zamierzam za nią wspominać do końca życia
@Hiro22: Nie da się zastapić, narazie daj sobie czas i nie wchodz w związki bo będziesz starał się ujrzeć jej najlepsze cechy u nowej partnerki a to najgorsze co moze być. Moze to trwać nawet lata ziomek
@Hiro22: To juz akurat indywidualna sprawa u mnie mineło już 4 miesiące i jest lepiej, już nie mam jakiś łez przy jej wspominaniu czy poczucia samotności, jak jednak mam jakieś wspomnienia to juz nie bolą ale dalej troszke jednak człowiek tęskni, nie bądz taki pochopny daj sobie jeszcze troszke więcej czasu albo hej spróbuj do jakieś napisać jesli jesteś nawet nice z wyglądu
@HarrsonDW: Z wyglądu to jestem taki 6/10 jakbym przypakował na siłce to może więcej ale nie zamierzam robić czegoś czego nie lubie tylko po to żeby zaimponować jakiejś loszce. Wygląd to wg mnie 50% do sukcesu jak nie jesteś komunikatywny, otwarty nie masz ciekawej osobowości to i tak ch*j z tego wszystkiego, ja niestety mistrzem konwersacji nigdy nie byłem tym bardziej z laskami no sorry o czym miałbym gadać/pisać o nowym
@Hiro22: Będzie ci wiec o iwele trudniej ale na portalach randkowych mozesz też cwiczyć rozmowę rozmowę z dziewczynami a jesli chodzi o tematy, jesli dziewczyna tez nie bedzie sama nic od siebie nie dawała to mozesz po prostu #!$%@?ć i lecieć dalej
@HarrsonDW: Eh nie wiem jak już popadnę w akt kompletnej desperacji to może kiedyś spróbuje chociaż to raczej nie dla mnie wolałbym już chyba rozmowy face to face i może by to było możliwe gdyby nie no że mieszkam na kompletnym #!$%@?
@HarrsonDW: No dokładnie ale to się raczej nie wydarzy pozostaje mi tylko dalsze egzystowanie w moim zakątku #!$%@? i czekanie aż zdam prawko i będę mógł się gdzieś wyszaleć u div ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HarrsonDW: To już wg uznania na pewno nie będę czekał na jakąś królewne która i tak nigdy nie nadejdzie niestety takie pseudo wyobrażenie o rzeczywistości już dawno straciłem a może to i lepiej przynajmniej nie będę się łudził.
Sam znam takie #rozowepaski, bardzo fajne, tylko najczęściej są w związkach już od liceum, bo jak ktoś widział, że w porządku dziewczyna, to się długo nie zastanawiał.

@TestoDepot: ogarniete rozowe paski tez dobrze wiedza, ze skakanie po chadach to nie jest dobry przepis na zycie wiec same szybko sobie ogarniaja jakiegos perspektywicznego faceta, najczesciej jakies normiko-beciarza z bogatej rodziny.
@Eugeniusz_Zua: może i tak być, chociaż znam np. młodą parę lekarzy, gdzie oboje zaczną robić dobry hajs niedługo, a obydwoje pochodzą z zupełnie przeciętnych domów jeśli chodzi o kasę, a przecież nie tylko on będzie miał hajs, ona też, także tutaj widać, że rzeczywiście ona nie chce jego hajsu, bo będzie miała bardzo podobny - tylko takich różowych gdzie ona nie dość, że nie lata po bolcach to jeszcze sama jest