Wpis z mikrobloga

@Montago: trudne te kadry wrzucacie. Myślałem, że dołączę do zabawy, bo bardzo lubię dobre kino, niestety przeglądając poprzednie wstawki widzę że poziom trudności jest zdecydowanie za wysoki. Dlatego jestem pod wrażeniem, że dajecie radę odgadnąć jaki to film, i bardzo was za to podziwiam.
Życzę miłej zabawy!
  • Odpowiedz
@Stupacz:
Dla mnie też większość jest zbyt trudna, nie mówiąc że bardzo często z filmów których nie oglądałem ;)
Ale czasem i dla mnie się coś odpowiedniego znajdzie
  • Odpowiedz
@Stupacz: nie zrażaj się, ja często też nie mam pojęcia o jaki film chodzi, ale tag obserwuję cały czas i gdy tylko pojawi się coś co znam to daję odpowiedź, a często strzelam w pierwsze co mi przyjdzie na myśl i to się czasem też sprawdza ;). Obserwuj tag, na pewno czasem coś będziesz wiedział, a jak zgadniesz to możesz nas zaskoczyć swoimi kadrami :). Zabawa w #ogarnijkadr
  • Odpowiedz
@Stupacz:

No właśnie jest przestój, najczęściej przynajmniej z kilkanaście osób aktywnie grało, nie w każdej grze ci sami, ale się kręciło.
A teraz poznikały :(
Życie...
Troje graczy mieszka w Anglii, jeden w USA, kolejny w Niemczech, koleżanka w Egipcie, więc ojczysty Filmweb nie jest jednak aż tak
  • Odpowiedz
Ciągnie się za zagadka i ciągnie, więc podpowiem, że pierwsza litera tego niezwykle krótkiego tytułu to "J" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
pierwsza litera tego niezwykle krótkiego tytułu to "J"

A druga litera to "F" ( ͡~ ͜ʖ ͡°) … i została ostatnia literka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eLoo:

No jakoś nikt nie chce dokończyć tytułu i być zmuszonym zadać nową zagadkę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Wiedzą, ale nie powiedzą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Stupacz:

Możesz wkleić podzielony link, już było kilka przypadków gdy nowi lub zbanowani gracze z nowym kontem tak robili, dopóki mieli limity jako świeżaki ;)

Po prostu w adresie dajesz kilka spacji i przechodzi, co prawda trzeba go sobie potem skleić, ale najczęściej ktoś z graczy wrzuca go zaraz jako już aktywny w twoim
  • Odpowiedz