Aktywne Wpisy
RicoElectrico +160
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
back_to_my_place +257
Wam też się nagle wyświetliły stare powiadomienia? #wykop
Najbliżej poglądowo mi do #polskafairplay, pomimo różnic, ale organizacyjnie i wizerunkowo to totalna porażka. Deklaratywni wolnościowcy od Korwina w sojuszu z nacjoszurami co skutkuje automatyczne skreślenie z listy. Wiosna gospodarczo trąci socjalnym populizmem, dodatkowo oficjalnie deklaruje przystąpienie do frakcji socjalistów...
Pierwszy raz poważnie rozważam oddanie nieważnego głosu, ew. czysto symbolicznie na @sierp z listy Gwiazdy.
Najgorsze jest to, że w październiku nie zapowiada się na to, żeby było lepiej :(
A wy wykopowe liberały, na kogo głosujecie?
#polityka #neuropa #wybory #liberalizm
Na kogo głosujecie?
https://www.wykop.pl/wpis/41504263/po-naszych-pytaniach-o-wydatki-wiosny-biedronia-uj/
Co jest w sumie dość wymowne jeśli idzie o całą resztę.
Komentarz usunięty przez autora
@SirBlake @wilhermil: naprawdę? Narodowcy opierają swoją wizję o takich myślicieli szkoły historycznej jak Muller i List. Gdzie nie ma ideologicznych dogmatów, jest tylko interes narodowy, rozumiany jako zdolność do produkowania bogactwa przez naród, a nie bogactwo samo w sobie. Sprzeczność polega tylko na tym, że np. List uważa, że na etapach pośrednich rozwoju gospodarczego państwa potrzebna jest ochrona państwa przed nieuczciwą konkurencją, na pozostałych dowartościowuje liberalizm.