Aktywne Wpisy

wykop +133
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej

mango +129

Wstaje rano i widzę, że upgrade sbc wyszło o graczy PL
myslę sobie, mam na koncie 15k coinsów to kupię 2 paczki po 7,5, może wpadnie jakiś gracz z PL to sprzedam po 2k
trafiam Edersona tots :)
sprzedaję go i biorę pakę ultimate (już wieczorem)
trafiam Alissona tots
biorę kolejna pakę ultimate
trafiam znów Alissona tots + 3x jakieś słabe totw
kolejna paka
Dybala 89
kolejna paka i...
aż się boję dalej otwierać
#fut
jak na początku gry trafiłem pele i neymara tak potem przez pół roku kuźwa navas to była radość :)
czasem widzę jak taki nephentez otwiera 10 paczek ultimate i dostaje 1 walkout matic :)
a innego razu ktoś trafia cr7 totsa z paki za 25k :)
a co do moich trafów to trzeba też wziąć pod