Najśmieszniejsze wśród Kuców jest to że Korwin całkiem niedawno wygrał te słynne euro-wybory xD Przypominam że KNP w 2014 zyskało ponad 7% głosów xD I wiecie co się stało? Kiedy prawaki dorwały się do eurokoryta postanowili rozwiązać partie przykładnie wyrzucając Korwina z jego własnej partii, ale to było tylko po to, aby w następnych wyborach nie mieć poparcia bo główny cel istnienia prawackiej partii został osiągnięty - EUROKORYTO, dobra pensja, emeryturka itd. Idee wolnościowe już nie były potrzebne xD
I naprawdę śmiecham z debili którzy myślą że teraz jest inaczej. To są dokładnie te same środowiska (wzmocnione przez szurów od 5G holokaustu i batorzenia homo) które po raz kolejny chcą się dopchać do euro-koryta a potem się zawinąć. Koalicja bez planu, zebrana z oszołomów o tak odmiennych poglądach że nigdy nic nie ustalą.
Oczywiście w euro-parlamencie ci prawacy osiągnęli absolutnie nic xD
@KochanekAdmina: I tu się mylisz. Zanim nie pojawił się następca Korwina, czyli Sośnierz, nie miałem pojęcia jak wygląda stanowienie prawa w UE. Jeden prawak uświadomił mi więcej przez jeden rok niż cała reszta polskich europosłów od 2004 roku.
Jak to nic? Będą robić pośmiewisko z Polski. Skoro klipy i zdjęcia z Korwinem krążyły po światowych Internetach, to co dopiero się będzie działo jak do Europarlamentu wejdzie reszta oszołomstwa?
@LibertyPrime: No tak bo jak wiadomo Prawacy w Polsce tak całkiem odwrotnie do reszty europy nie mają finansowania z Kremla xD Ich pro-rosyjskość to przypadek xD
@LibertyPrime: oczywiście rzucasz tylko takie bon moty, z których nic nie wynika i #!$%@? wie jak to potwierdzić/zanegować, ale z ciekawości zapytam - czym to sie objawia/objawiało?
@wstreczyciel: xD człowiek który histeryzuje ukazując "niby zły" mechanizm czytania tysiąca ustaw ciągiem i na długich posiedzeniach? Uświadomił cię swoimi głupimi, pełnymi histerii i żółtych pasków filmikami na youtube? To nieźle xD
@iAmTS: A Ty miałeś wcześniej świadomość, że tak wygląda procedowanie prawa dla 500 milionów europejczyków? Europosłowie PO kilka razy w tej kadencji zgłaszali, że pomylili się ze względu na szybkość głosowań. Skoro oni sobie nie radzą i jednocześnie nie widzą problemu, to ja chcę im pomóc ( ͡º͜ʖ͡º) i wysłać do tego parlamentu kogoś, kto ten problem widzi.
@wstreczyciel: tak, bo nie ma znaczenia do końca to podnoszenie rąk. Ustawy i głosy są już ustawiane wcześniej. Tam nie ma żadnego głosowanie które nie jest spodziewane, wpisane w harmonogram sto lat temu i cała kolejnosc głosowan na partię jest rozpisana na kartkach. Tak jak u nas z resztą. Jest poseł prowadzący i #!$%@?, reszta tylko wciska.
A pan poseł się zachowuje jakby #!$%@? cyrki jakieś oglądał xD
@iAmTS: Jeśli wyniki ustalają sobie wcześniej najliczniejsze grupy parlamentarne, a samo głosowanie to tylko formalność, to tym bardziej uważam, że to:
#!$%@? cyrki jakieś xD
i trzeba wprowadzić trochę ożywienia do tego burdelu.
I naprawdę śmiecham z debili którzy myślą że teraz jest inaczej. To są dokładnie te same środowiska (wzmocnione przez szurów od 5G holokaustu i batorzenia homo) które po raz kolejny chcą się dopchać do euro-koryta a potem się zawinąć. Koalicja bez planu, zebrana z oszołomów o tak odmiennych poglądach że nigdy nic nie ustalą.
@KochanekAdmina: Ja naprawdę nie wiem skąd oni się #!$%@? biorą, po prawie 30 przegranych wyborach i
@wstreczyciel: ta, żółtymi napisami pod filmikami i brakiem konstruktywnej pracy poza "wkładem do debat parlamentarnych". Też lubie sobie pogadać głupoty... Nawet Korwin brał czynniejszy udział w pracach parlamentu.
@To_ja_moze_pozamiatam: to znaczy, że przy projektach już jest zbierane info i poparcie, tak że w zasadzie całymi komitetami mają zaklepane głosy a sam fakt to tylko wcisnięcie tak jak poseł prowadzący przygotuje ci kartkę z głosowaniami.
Pomyłki są na poziomie błędu statystycznego a odpowiadający poseł sprawdza ilościowo czy mu się zgadza faktyczny przycisk z ugadaną wcześniej liczbą głosów - jak tak to #!$%@?, co za różnica, że poseł A wcisnał
@iAmTS: No ok rozumiem, że to w praktyce działa ale uwżasz, że to jest ok? Że to jest normalne, że instytycja właściwie w dużym stopniu odpowiedzialna za demokracje na kontynencie robi coś takiego? Dla mnie jednak to jest szopka z najważniejszego elementu demokracji. Albo róbmy to porządnie albo niech wprowadzą głosowanie przez kompa gdzie tylko pozaznacza się ptaszki i git. No jakieś standardy jednak muszą obowiązywać. Jeśli to jest "ustalone"
@To_ja_moze_pozamiatam: dodam jeszcze, że chyba nie wiesz dokładnie o co się pluł Sośnierz.
Jako niezrzeszony w PE miał ból dupy, że za szybko czytają kolejnośc i on się gubi. #!$%@? przecież oni tam żadnej z ustaw nie zostawiają na te 2-3 głosy różnicy xD Wszystko po partiach klepnięte, większości pozapewniane tak że głosy niezrzeszonych są #!$%@? warte a biedny Dobek zdziwiony jak działa parlament i jebs filmik z żółtymi napisami
@To_ja_moze_pozamiatam: no ty chyba żartujesz. Nie ma nic w tym złego, bo demokratyczny jest proces pisania tego prawa i zbierania tych głosów. Posłowie odpowiedzialni za tematykę w danych komisjach to poparcie zbierają i te głosy "załatwiają". To, że partie zbierają te głosy wcześniej to nie znaczy, że to jest ustalane przez jedną osobę. Tylko, że Dobromir myśli, że jak nie czytają wolno to znaczy, że jakieś oszustwa są robione. #!$%@?
@iAmTS: No to sorry ale tym bardziej coś jest nie tak. To jest jednak człowiek wybrany głosami obywateli i on ma prawo brać udział w głosowaniach. Rozumiem, że jesteś za wyrzuceniem posła mniejszości niemieckiej z Sejmu bo jego głos nic nie zmieni? Idąc tym tokiem rozumowania można dojść do rządów jednopartyjnych. Po co nam opozycja w sejmie jak jej głos się nie liczy? No kurde- trzymajmy się jakiś standardów. Im
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#bekazprawakow #bekazkuca #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
@KochanekAdmina: I tu się mylisz. Zanim nie pojawił się następca Korwina, czyli Sośnierz, nie miałem pojęcia jak wygląda stanowienie prawa w UE. Jeden prawak uświadomił mi więcej przez jeden rok niż cała reszta polskich europosłów od 2004 roku.
@KochanekAdmina:
Jak to nic? Będą robić pośmiewisko z Polski. Skoro klipy i zdjęcia z Korwinem krążyły po światowych Internetach, to co dopiero się będzie działo jak do Europarlamentu wejdzie reszta oszołomstwa?
@LibertyPrime: kto kogo sprzedał? Pewnie Platforma Niemcom? xD
@Sabarolus: jeszcze jak.
A pan poseł się zachowuje jakby #!$%@? cyrki jakieś oglądał xD
i trzeba wprowadzić trochę ożywienia do tego burdelu.
@KochanekAdmina: Ja naprawdę nie wiem skąd oni się #!$%@? biorą, po prawie 30 przegranych wyborach i
@iAmTS: Co to znaczy "ustawione wcześniej"?
Pomyłki są na poziomie błędu statystycznego a odpowiadający poseł sprawdza ilościowo czy mu się zgadza faktyczny przycisk z ugadaną wcześniej liczbą głosów - jak tak to #!$%@?, co za różnica, że poseł A wcisnał
Jako niezrzeszony w PE miał ból dupy, że za szybko czytają kolejnośc i on się gubi. #!$%@? przecież oni tam żadnej z ustaw nie zostawiają na te 2-3 głosy różnicy xD Wszystko po partiach klepnięte, większości pozapewniane tak że głosy niezrzeszonych są #!$%@? warte a biedny Dobek zdziwiony jak działa parlament i jebs filmik z żółtymi napisami
No kurde- trzymajmy się jakiś standardów. Im