Wpis z mikrobloga

Trochę ponad 3 miesiące temu przeczytałem tu czyjś post o tym, że pali, bo lubi i nie jest uzależniony. W odpowiedzi ktoś mu napisał "Na pewno tak nie jest. Spróbuj nie palić 3 miesiące i jeśli Ci się to uda to wtedy możemy pogadać". No i tak pomyślałem, że spróbuję i po kilku miesiącach palenia efajki (paliłem od kilku miesięcy, bo mi smakowała, zwykłych fajek nigdy nie paliłem) odłożyłem ijusta do szafki i od 22.02.2019 nie wziąłem nawet bucha. No więc jednak można palić dla smaku bez nałogu xD Nie wracam do palenia, bo po takiej przerwie nie chce mi się od nowa zaczynać, ale dzięki za kilka miesięcy spędzonych razem na tagu
#epapierosy
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Swedzibroda: To coś nadzwyczajnego? Ja jestem przykładem kupienia efaji z nudów. Teraz się zastanawiam czy nie mieszać premixów z bazą 0 bo efekt po nikotynie mnie tylko obrzydza, a takie palenie to wiadomo jakie palenie.
  • Odpowiedz
@Pepege No właśnie kompletnie nic nadzwyczajnego, dlatego piszę. Kupiłem i paliłem z nudów, odstawiłem i zero różnicy. A na tagu pisali, że takie wielkie uzależnienie
  • Odpowiedz