Aktywne Wpisy
uefaman +21
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
SendMeAnAngel +18
Kupić auto czy się wstrzymać?
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.

Faktycznie, spotkanie kogoś zdrowego na umyśle i przy tym w pełni sprawnego fizycznie, to jest problem. Z moim niezwykłym szczęściem do poznawania nieodpowiednich osób, to już w ogóle szaleństwo. Pewnie jesteś kolejnym baranem w moim życiu :p ale ale....bez urazy, to tylko hipotetyczne założenie ;p
Zatem:
Nie pochlebiaj sobie. To, że wymieniłem z Tobą kilka wiadomości nie znaczy, że nasze życia zaczęły ze sobą kolidować. Przyznam szczerze, że pisząc do Ciebie nie spodziewałem się aż takiej ilości żółci wyplutej na mnie bez powodu.
Po twojej odpowiedzi totalnie nie wiem co powiedzieć. Wbiło mnie w ziemię...
W każdym razie miło się czyta twoje
Wybacz moją niefortunną wypowiedź.
Nie pisuję często z ludźmi przez internet, zatem może minąć chwila zanim znowu zacznę się normalnie, bez przeszkód, komunikować.
Wybaczam i jednocześnie przepraszam, ale muszę się kłaść spać, gdyż jutro pobudkę mam zarządzoną na godzinę 6.
Postaram się odezwać w najbliższym czasie i poruszyć jakiś temat :)
Do zobaczenia Dzierżysławo ;)
W pewnej chwili chciałam Ci napisać, że wyolbrzymiasz moje słowa a to co napisałeś, wygląda na klasycznego focha :p
Do przyszłego tygodnia będę bez dostępu do Internetu.
Do następnego :)
awaria jakaś czy zmiana operatora?
Strasznie działa mi na nerwy to wahanie się, czy wyjść, czy jednak kisić się i oglądać telewizję.
Nie jadę jednak specjalnie na Juwenalia. Zjazd mi tak wypada.
W każdym razie fajnie się składa, że bywasz w Łodzi:)
a gdzie studiujesz? co studiujesz? ile masz wzrostu? skąd pochodzisz? ile masz lat? :p
Od początku. Na imię mi Kamil i studiuję inżynierię środowiska na Politechnice Łódzkiej
85kg/193cm i mam 23 lata. Jednak nie powiem skąd pochodzę gdyż mogłoby to spowodować lawinę bezpodstawnych uprzedzeń w Twojej głowie. Zatem powiem Ci to dopiero gdy poznamy się osobiście, żeby złamać stereotyp mieszkańca mojego rodzinnego miasta.
Komentarz usunięty przez autora