Aktywne Wpisy

SonoUno +201
Jestem kobietą i w-------ą mnie kobiety, które myślą, że karmienie dziecka piersią w miejscach publicznych jest normalne. Serio, nie ogarniam tego paskudztwa. Od kiedy to niby jest dozwolone? W mojej rodzinie nikt nie pozwalał sobie na takie rzeczy, bo kobiety w mojej rodzinie szanują siebie, swoją intymność i innych ludzi. Nie wstydzą się siebie, mają ładne p----i, ale nie zmuszają innych do oglądania tego, co nie każdy ma ochotę widzieć.
Tak, karmienie piersią
Tak, karmienie piersią

źródło: IMG_8717
Pobierz
MiszczJoda +296
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak

źródło: 20250119_125717
Pobierz
Podpisałem w zeszły piątek umowę z Vectrą na TV i internet. W niedzielę padł mi dekoder (nie może się zaktualizować). Zadzwoniłem na infolinię, dekoder prawdopodobnie do wymiany, ale musi przyjechać technik zobaczyć. Najbliższy wolny termin w czwartek (xD).
Postanowiłem wypowiedzieć umowę (w dupie mam czekać 5 dni na Pana Technika, skoro w UPC już dzisiaj mogą wykonać instalację). Nie wiem tylko jak będzie wyglądała kwestia zwrotu sprzętu- nie chcę żeby podciągnęli mnie do jakichś kosztów za uszkodzenie dekodera. Jak najrozsądniej to rozwiązać?
#rezygnacja #vectra #kiciochpyta #tv
Wy naprawdę macie n------e w głowach.
Poczekać na technika, który to wymieni i dogadać się na obniżenie rachunku za niedziałającą usługę.
@peterr767: To zapłać 5x więcej za umowę z zapewnionym HA ( ͡º ͜ʖ͡º)