Wpis z mikrobloga

Informowanie o tym, że możliwe jest wykonanie kopii bezpieczeństwa kupionej gry na Nintendo Switch, według moderacji jest niezgodne z regulaminem xD

Wpis został ponownie usunięty. Prawdopodobnie na wniosek największego fanboja Nintendo na wykopie, który wyzywa piratów od złodziei, a sam kradnie i chce na tej kradzieży zarabiać. Jak widać jedni mogą kraść, inni już nie xD

#nintendoswitch #nintendo #jailbreak
iamtehwin - Informowanie o tym, że możliwe jest wykonanie kopii bezpieczeństwa kupion...

źródło: comment_dM0pWli7AW6gBEqcBwNqlhO1ZnRnryhB.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@iamtehwin: czekaj, to najpierw piszesz, że informujesz tylko o możliwości tworzenia kopii zapasowych, a wpis kończysz zdaniem "Jak widać jedni mogą kraść, inni już nie XD" czyli jednak przyrownujesz swoje zachowanie do kradzieży i porownujesz się z tym :v
Why?
  • Odpowiedz
@DarkAlchemy: Ja swój wpis kierowałem do osób, które chcą stworzyć kopię bezpieczeństwa. Moderacja wydedukowała że według nich promując kopię bezpieczeństwa kupionej przez siebie gry jestem złodziejem promującym piractwo. Czyli ja "kraść" kupionych przez siebie gier nie mogę?

@juma777: lecę na czarno? niech pomyślę jak bardzo mnie to obchodzi.... hmmm... wcale.
  • Odpowiedz