@nothingistrue: Po prostu dwójka graczy, który jeden z nich gra 6 miesięcy na pozycji a drugi ma zepsuty (xD) nadgarstek #!$%@?ła dwójkę, gdzie jeden gra na tej pozycji 8 lat i jest najlepszy w ameryce a drugi kiedyś wygrał mistrzostwa świata.
@Aura_ trochę słaba analogia z bramkarzem (to byłby raczej support xd). Powiedziałbym z typowego napastnika przeszedł na obrońcę. Chociaz akurat Perkz grał kilkoma adc na midzie i szło mu całkiem nieźle. Zmiana linii zostala wymuszona pozyskaniem Capsa, najlepszego mida na chwilę obecną.
@Dariel: analogia to była do zmiany pozycji na której grał i do mnie bardzo trafiła, a co tam bardziej by odpowiadało to bez różnicy, napastnik na obrońce to mniej obrazowe niż bramkarz na napastnika (albo odwrotnie), tym bardziej, że ja w LOLa w życiu nie grałem xD
@nothingistrue: ja interesuję się i piłką i gram w lola, więc to nie jest aż taka mocna różnica. Obie linie zajmują się w miarę tym samym - zabijaniem przeciwnika. Część postaci również spełnia się na obu liniach, tylko że na dolnej linii gra się trochę inaczej, jednak nie jest to taka różnica jak między napastnikiem i bramkarzem :)
#leagueoflegends