@LM317K Na forum miłośników starych zegarów jest pełna kultura. Nawet jak zapytasz w która stronę kręcić kluczem przy nakręcaniu zegara to dostaniesz normalną odpowiedź bez bólu d--y i zbędnego sarkazmu. Tam chyba jeszcze elektrodyzm nie dotarł ( ͡°͜ʖ͡°)
@LM317K: Każdy nowy to po prostu konkurencja. Niestety w większości branż już jest gra o sumie zerowej, dlatego tak ważny dla rozwoju jest eksport i wspieranie polskich przedsiębiorców na zagranicznych rynkach.
@LM317K Forum piwowarów domowych pełna profeska, aż byłem w szoku jak na początku zadawałem mocno banalne pytania i otrzymałem świetne odpowiedzi, bez wywyższania się itp
#elektrodacontent #heheszki #gownowpis
@LM317K: i bardzo dobrze, bo by im się drugi facebook zrobił z panoszącymi się normikami nie szanującymi weteranów i regulaminu
@dybligliniaczek tam też już się zaczyna januszerka, jedyne sensowne fora to angoljezyczne
Niestety w większości branż już jest gra o sumie zerowej, dlatego tak ważny dla rozwoju jest eksport i wspieranie polskich przedsiębiorców na zagranicznych rynkach.