Nudzi mi sie trochu, wiec wymyslilem zabawe. Kto chce jakis fajny walek EDM to pisze wybrana odmiane, a ja wklejam mu link. Jestem ekspertem, ponad 12 lat doswiadczen eventowych po calej europie (づ•﹏•)づ
@Barneyeos ja mam otwarty umysł i slucham wszystkiego. Dobre kawalki powstaja w kazdym gatunku. Nie wiem co ma miec wspolnego jazda na eventy ze znajomoscia muzyki (ಠ‸ಠ)
No Twoj wpis srednio sugeruje otwartosc umyslu, a wrecz przeciwnie.
Co maja eventy wspolnego ze znajomoscia muzyki? Na pszyklad poszerzaja horyzonty, uslyszysz tam aranzacje numerow, ktore nie sa wydawane na plytach, posluchaj setu Vini Vici z Transmission '18 lub Marlo z ASOT 900 w Utrchcie, a uslyszysz jak mozna zajebiscie polaczyc rozne gatunki muzyczne ze soba. No i po za tym poznac zajebistych ludzi, ktorych laczy milosc do muzyki i
No Twoj wpis srednio sugeruje otwartosc umyslu, a wrecz przeciwnie.
Co maja eventy wspolnego ze znajomoscia muzyki? Na pszyklad poszerzaja horyzonty, uslyszysz tam aranzacje numerow, ktore nie sa wydawane na plytach, posluchaj setu Vini Vici z Transmission '18 lub Marlo z ASOT 900 w Utrchcie, a uslyszysz jak mozna zajebiscie polaczyc rozne gatunki muzyczne ze soba. No i po za tym poznac zajebistych ludzi, ktorych laczy milosc do muzyki i
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora