@ragomeh: z tym gościem nie da się rozmawiać, rano powiedział mi że powinienem być wdzięczny że mnie na zimę nie zwolnił bo on w zimę dopłaca do pracowników. #!$%@? z jego strony takie że wyszedłem. #!$%@? mnie to jak z tego wybrnie.
@zalogowany_jako: to ty zachowujesz się jak kundel który swojego pana prosi o zwolnienie z niewoli, miej jakiś szacunek do własnej osoby i odrobinę godności
@TwojStaryToKorniszon: twój stary nie pracuje, zwalnialem się już kilka razy i pisałem jak wyżej, że korzystam z zapisu o wypowiedzeniu umowy i tyle żadnej prośby @zalogowany_jako: polubownie? Ty się z choinki urwales? Korzystasz że swojego prawa do zerwania umowy. Nie widzę tu miejsca na proszenie się o cokolwiek.
czekamy na twój wniosek o rozwiązanie umowy o pracę
@TwojStaryToKorniszon: piszesz po prostu "niniejszym wypowiadam umowę o pracę z dnia takiego i takiego ze skutkiem od dnia takiego i takiego" i krótka piłka.
@bidzej: i na świadectwie pracy wpisuje ci porzucenie, mam jak byk napisane że 2 tygodnie wypowiedzenia mnie obowiązują. Tak samo pracownik jak i pracodawca ma swoje prawa. Najlepiej załatwić to z twarzą
No to idę
źródło: comment_HeQvhQcMrPiGbYxc6XaZSop7oUu0crUg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@steemm: oo jaki #!$%@? pan xD
czekamy na twój wniosek o rozwiązanie umowy o pracę
a nie - przecież "szlachta nie pracuje"
xD
@zalogowany_jako: polubownie? Ty się z choinki urwales? Korzystasz że swojego prawa do zerwania umowy. Nie widzę tu miejsca na proszenie się o cokolwiek.
@TwojStaryToKorniszon: piszesz po prostu "niniejszym wypowiadam umowę o pracę z dnia takiego i takiego ze skutkiem od dnia takiego i takiego" i krótka piłka.
@zalogowany_jako: a kto powiedział, że masz nie zachować okresu wypowiedzenia?
A pinionzki skond.?