Wpis z mikrobloga

"Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" - czy warto iść na ten film do kina? Jeśli zależy ci na fabule, to uciekaj gdzie pieprz rośnie, ale jeśli chcesz zobaczyć Zaca Efrona w dramatycznej roli, to warto.

"Kronika zbrodni Teda Bundy'ego z perspektywy jego długoletniej dziewczyny Elizabeth Kloepfer, która nie wierzyła w prawdę o nim.".

Poszedłem na ten film tylko dla Zaca, ponieważ chciałem sprawdzić jak "słitaśny" facet poradzi sobie w poważnej roli i...
Czekam na kolejne poważne filmy z jego udziałem, bo daje radę..

Naprawdę nie miałem innych powodów, aby iść na ten tytuł, ponieważ historię Ala, znaczy Teda znam, jednak zrobiło na mnie wrażenie to, że uczłowieczono jego postać - nie, nie oglądałem innych tytułów o nim, więc oglądając jego rozterki miłosne oraz to jak się uczył sprawiało, że momentami wierzyłem w jego niewinność.

Nie wiem, czy to wam wystarczy, aby zdecydować, czy warto iść do kina, ale ja bawiłem się miło podczas seansu

PS "After" to bajeczka dla niewinnych nastolatek, które nie znają kina ;)

Pozdrawia #filmowyjanusz

INSTAGRAM BLOG FACEBOOK

#kino #film #tedbundy #ciekawostki
hacerking - "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" - czy warto iść na ten film ...

źródło: comment_nfZItgNlZPYIzFDTsaODKbBrT7u7c6K3.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hacerking: szkoda, Bundy miał na prawdę p----------ą psychę, (jedno z morderstw udowodniono po śladach zębów na ciele ofiary). Można z tego było zrobić dobry thriller psychologiczny
  • Odpowiedz