Wpis z mikrobloga

@bellazi: po #!$%@? poczekam az se pojdzie jej kolezanka i jej powiem co o tym mysle spac mi sie chce jak #!$%@? glodny jestem (bo niby miala kolacje robic dzis) wiec temu sam nic nie przygotowywuje i siedze jak ten zjeb #!$%@?
@blackcurr4nt serio #!$%@? ... Jesteś jakaś Kasztaniarą z netu plujesz się bronisz jakiś swoich racji #!$%@?. W #!$%@? cię mam i w #!$%@? cię miałem zanim nawet zobaczyłem twój profil a ty #!$%@? z pianotokiem na gębie oralas moj profil żeby się #!$%@? do mojej mordy przecież #!$%@? wiem jak wyglądam tym bardziej że sam to zdjęcie tam wstawiłem a ciebie pewnie nawet nikt ruchać nie chce nawet takie "polskie mordy" jak
@ELESDI666: Z twojej wypowiedzi wnioskuję że z tobą jest coś nie tak i to raczej ty nie myślisz rozsądnie. Zwrócenie Ci uwagi nazywasz "rycerstwem"? Tłumaczysz moim popędem seksualnym? Nie masz argumentów skoro wymyślasz jakieś wykopkowe twierdzenie. Co do samych uprzejmości to rozmówczyni stwierdziła fakt że cham z ciebie skoro tak się wyrażasz o swojej "różowej" co dobitnie pokazałeś już na samym początku pisząc ten post i używając takich określeń jakie użyłeś.