Wpis z mikrobloga

DOSYĆ! Jak to jest #!$%@? możliwe, że mieszkając całe życie w wojewódzkim i mając klasę w licbazie i obecnie grupę na studbazie składające się w 60-70% z dziewczyn, nigdy nie pocałowałem żadnej w polik? Jak to jest #!$%@? możliwe, że mając takie warunki rozmawiam z różowymi raz na pół roku? Jak to jest #!$%@? możliwe, że mam mniejszego skilla w tej kwestii od osób 10 razy brzydszych/biedniejszych/bardziej nieśmiałych? #!$%@? bardziej jestem w stanie wyobrazić siebie lądującego na Marsie niż przenoszącego relację z dziewczyną na "wyższy poziom"...
#przegryw #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #tinder
G.....r - DOSYĆ! Jak to jest #!$%@? możliwe, że mieszkając całe życie w wojewódzkim i...

źródło: comment_7gqVU07TTotSFfHu4ULU3nexfigxnswq.jpg

Pobierz
  • 27
@GreatMajster: bo sie spinasz nie potrzebnie, traktujesz je jak 8 cud swiata, a to taki sam czlowiek jak ty czy ja. Wyluzuj bo mozg ci wybuchnie, przeciez ona cie nie zabije jak zagadasz, jedynie co to dostaniesz kosza, bedzie bolalo a pozniej bedzie lepiej bo ten 1 krok juz nie bedzie tym pierwszym krokiem. no chyba ze bedziesz to rozpamietywal i wzbudzi to w Tobie nie nawiesc do kobiet to wtedy
jak jesteś taki agresywny i zdesperowany to co się dziwisz.

@BloodyMassacre26: Nie jestem ani trochę w realu. ¯\_(ツ)_/¯
Ale ciężko nie zostać wyprowadzonym z równowagi jak znajomy chwali się seksami z 4 dziewczynami w przeciągu kilku miesięcy... ( ͡° ʖ̯ ͡°)