Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +112
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +289
#bekazkatoli #dzbanywiary
Jedno masz pewne, nie porównam tego do przejechania kogoś na pasach.
@lakukaracza_: Ktos tu nie rozumie jak działają analogie. I tym kimś nie jest ksiądz.
Podpowiedz: on nie zrownal ze sobą tych dwoch sytuacji
Co chciała tym osiągnąć?
Tyle się mówi, i słusznie, że Kościół wchodzi z butami w sfery do których nie ma prawa i należy z tym walczyć.
A tego typu akcje są niczym innym jak wchodzeniem ateisty w sfery sakralne. Niestety takie osoby takimi durnymi akcjami tylko szkodzą słusznej sprawie jaką jest rozdzielenie państwa od wyznania...
A jak
Jeszcze nie słyszałem zeby jakiś ksiądz miał bagiety o 6 i trzepanie mieszkania bo powiedział ze geje to zboczenie
Komentarz usunięty przez autora