Wpis z mikrobloga

@spiritus: Taniej kupić niż drukować samemu. Zresztą, jak wydrukujesz w domu TS2? W naszym klubie prezes zamawia wielkie ilości tych tarcz drukowanych na takim fajnym, sztywnym kartonie i nawet nie bierze od nas za nie hajsu :D
  • Odpowiedz
@spiritus: ... lepiej wydać 30 PLN na pudełko amunicji niż na 30 kartek papieru ( ͡° ͜ʖ ͡°)

... jak już w temacie tarcz jesteśmy... brytole to jednak słusznie mają odebrane prawo do posiadania broni...
" Children as young as six can visit the Wallasey site, which also reportedly features targets of high-profile figures, such as Donald Trump and Margaret
  • Odpowiedz
@RobertKowalski: Wow, wreszcie mogę wystartować w tych wykopowych zawodach bo w stanach nikt nie sprzedaje TS2, oficjalne tarcze NRA mają delikatnie inne wymiary a jak napisałem do jednego ze sprzedawców na allegro czy by mi TS2 nie wysłał do usa to mi kazał spier...
  • Odpowiedz
@spiritus: http://printtargets.net/ - do jakich chce. Do zwykłego treningu drukuje na atramentówce, tylko zamiast czarnego daje jakiś ciemny szary. Na kartce A4 mieści się czarne pole TS2 - co jest poza min mnie nie interesuje ( ͡ ͜ʖ ͡). Wieszam takich 4 czy 6 sztuk na raz i jest mniej chodzenia do tarczy, żeby przestrzeliny zaznaczać.
  • Odpowiedz