Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Przedwczoraj zadzwonił do mnie rekruter z Nowego Jorku, chwilę pogadaliśmy o moim CV i od razu chciał mnie umówić na właściwą rozmowę kwalifikacyjną.
Umówiłem się na 9 AM, mi pasowało, im też.
Jakież było moje zdziwienie jak w środku nocy zadzwonił telefon.
Ale trafiłem na faceta z poczuciem humoru, powiedziałem że jest środek nocy i że nie ogarnąłem stref czasowych.
Zaśmiał się i zapytał czy jak zadzwoni za parę godzin to będzie w porządku.
No i właśnie jestem po tej rozmowie.
Musiałbym to rozchodzić ale kontuzją nie pozwala ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracait
Wstawaj, zesrałeś się. 9 rano w Nowym Jorku to nasza 16.
@vcx_:
Racja, pisałem że 16 a nie ogarnąłem, ze w NY mają strefę czasową -1:00 względem Wisconsin kiedy z nimi pracowałem. Nie zmienia to faktu, ze historia OPa jest wyssana z palca.
@Grzegiii: w ciągu tygodnia mają dać znać, praca zdalna więc mogę pracować po nocach
@KornixPL:
Ja pamiętam że PM = Po Południu
AM At Morning
PM Post Morning
-Good morning!
-Jakie good morning?! Z polakiem rozmawiasz amerykańcu, zadzwoń jak się polskiego nauczysz. NARA
- Good morning!
- It's actually night time here but thank you!
xD
Y zazwyczaj w zapisie jest wyższe, więc jest to oś pionowa :D
Głupie, ale działa
Komentarz usunięty przez autora