Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
https://www.legimi.pl/czytnik/
Hahaha to jakis standup?
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Taki standup, że Kindle do teraz nie jest w stanie obsłużyć standardowego formatu jakim jest epub. Dobrze, że na Paperwhite dało się jeszcze wrzucić Duokana to wtedy jest rzeczywiście fajny czytnik. Tego zamkniętego badziewia od amazonu bez jailbreaka dobrym softem się nazwać nie da.
@Koloses: Kindle nie jest w stanie obsłużyć epubów bo Amazon wykupił mobipocket więc to nie ma sensu z biznesowego punktu widzenia. inkbooki nie mają własnej księgarni więc biorą formaty jak leci. Mam Kindle od 7 lat i nie czuję się ograniczony przez ekosystem Amazonu. Książki i tak kupuję w polskich księgarniach a jak coś mi się zdarzy kupić w Amazonie to przepuszczam to przez
@Koloses: mobi to jest to samo co epub więc nie widzę problemu, że nie obsługuje. Konwersja trwa tyle samo co wysłanie tego pliku po kablu.
@Koloses: Zamknięty badziew gdzie da się wrzucać pliki z każdego źródła bez przeszkód xD. Jakieś
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: nie.
Na iOS też możesz sobie wrzucać pliki z każdego źródła jak bardzo chcesz i co z tego? Różne appki do czytania? Zapomnij. Interfejs jest również nastawiony maksymalnie na ich usługi. Zmiana czcionki czytając format inny niż azw3? Na kindlu również zapomnij. Nie masz uprawnień nawet do pierdółek typu wgrywanie
Komentarz usunięty przez autora
@Koloses: Tak. Są to praktycznie identyczne formaty. Konwersja między nimi jest bezproblemowa. W dodatku oba są praktycznie tak samo popularne.
@Koloses: Po co ci appki w czytniku do czytania skoro czytnik jest sam w sobie do czytania? Czytnik to nie tablet ani smartfon. Zbędne jest w nim instalowanie apek zwłaszcza na zasobożernym androidzie który słabo radzi sobie z einkiem.
@Koloses: Nie. Kindle, rzeczywiście jest praktycznie najlepszy. A na pewno jeśli ma jakąś wartą uwagi konkurencję to prędzej Pocketbook niż inkBook.
Da się od dawna.
To może zanim zaczniesz #!$%@?ć głupoty to sobie go zaktualizuj i będziesz mógł se fonty wrzucać. Taka twoja wiedza.