Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Lujdziarski +701
Przynajmniej nie mial nic przeciwko roamingowi w Polsce
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Jedyny kontakt z motocyklami miałem za młodziaka + kurs na prawko a2, wszyscy mi wmawiali że to za małe na początek (Cooper trzeba 600 kupić), ale pomyślałem że najlepiej na takim się nauczyć jazdy. Na miasto idealne moim zdaniem, a jak pojeżdżę do końca sezonu to może wejdzie jakieś 400-500ccm? Jak myślicie?
#motocykle #motomirko #motomirki
źródło: comment_8w01oYFQsU4TSAy1n1lmjZSi0b39wOsL.jpg
PobierzA co najważniejsze to moim zdaniem najładniejszy motocykl jaki istnieje.
@Cooperr: dobry wybór, polatasz nauczysz się i mniej więcej zdecydujesz, w którym motocyklowym kierunku chcesz zmierzać :)
1. Sport w mieście sprawuje się wyśmienicie. Jest wąski, krótkie trasy po mieście nie męczą, jedynie supermoto może powalczyć ale tylko z węższa kierownicą bo inaczej zdejmujesz lusterka w korku.
2. R6 pierwszej generacji ma problem z 2biegiem. W kolejnych generacjach problem nie występuje. Czyli R6 po 2003 roku jest ok.
3. R6 jest lekka i zwrotna jak na
Sprawuje się świetnie jak nie masz porównania do niczego innego :D
Ile właścicieli R6 tyle teorii, w której wersji były już skrzynie dobre, a które nie, w RJ15 też padają :P
Lekka owszem bo to sport, zwrotna owszem, na torze. Manewry w korku i przy niskiej prędkości są utrudnione ze względu na pozycję, zwłaszcza w sportach z poprzedniej epoki - bardzo leżącą.
Ładna nie ładna kwestia gustu, mi
Przy czym to pierwsze nawet ważniejsze.
Pojemność nie ma znaczenia, sam i tak nie odkręca. Ale coś pokroju 250 - 500 do miasta jest w zupełności wystarczające, różowy teraz będzie kupować pierwsze moto i raczej będzie to GS500F - bo w miarę tani i dość sensownie wygląda jak za te pieniądze.