Wpis z mikrobloga

Mirki mam pytanie. 1 Maja zapłaciłem za zamównie na Banggood, niestety przelewem bankowym (nie wiem czemu, ale miałem do wyboru tylko to, kartę i PayPal) i zaczyna mnie to niepokoić, że wciąż status płatności to " Payment Preparing ". Operatorem płatności niby jest Global Collect BV. Jednak to trochę kasy i zaczyna mnie martwić totalny brak jakiejkolwiek reakcji w temacie...
#banggood #zakupyzchin #czajna @BanggoodPolska
piker - Mirki mam pytanie. 1 Maja zapłaciłem za zamównie na Banggood, niestety przele...

źródło: comment_SbnG6HHMmR5dMiT5gBGF2yWX9P3Uy6BK.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@piker: Możesz płatność anulowac, jeśli chcesz to zmienić. Ale wracając do sedna, przelewem? Przepisywałeś konto, płatność na zagraniczny numer? czy płaciłeś kartą? To zupełnie inne formy.
  • Odpowiedz
@galeon: Przelew na konto operatora płatności (Global Collect BV). Sprawdziłem, że operator raczej duży (Ingenico, produkują terminale, obsługują steama, kiedyś tak płaciłem za bilety lotnicze) więc zaryzykowałem. Chińczyki z supportu twierdzą, że zapłata dotarła ale czekają na potwierdzenie...
  • Odpowiedz
  • 0
@evilhippo: Po kilku bardzo trudnych rozmowach z supportem banggood poszło dalej. Pomógł mi różowy pasek który świetnie mówi po angielsku bo ja się za cholerę nie mogłem z nimi dogadać, różowa twierdzi że na translatorach cisną. Ogólnie to prepairing zdaniem supportu może być i 10 dni i to zupełnie normalne, bo oni nie tylko czekają aż operator płatności im potwierdzi ale i przekaże wpłatę...

Na początku Payu na allegro sprzedawcy czekali
  • Odpowiedz